Zahrada i dětem

Zahrada i dětem

Kategorie: ZAHRADA

S blížícím se létem začíná společnost KETTLER registrovat rostoucí zájem o svůj luxusní zahradní nábytek. Ne každý však ví, že pod touto značkou lze sehnat i produkty souhrnně řazené do kategorie „dětský svět“. I ty u nás nabízí společnost LIFEsport, která KETTLER v České republice exkluzivně zastupuje. Z čeho všeho můžete vybírat, pokud při nákupu vybavení na zahradu nechcete zapomenout ani na své potomky?

„KETTLER nabízí pro děti opravdu široký sortiment. K dostání jsou tříkolky, motokáry, koloběžky, variabilní houpačky a prolézačky, skluzavky či pískoviště,“ jmenuje Martin Homolka ze společnosti LIFEsport. „Společným jmenovatelem pro všechny tyto produkty je nadstandardní 3letá záruka a samozřejmě naprostá zdravotní nezávadnost materiálů a bezpečnost všech výrobků. Vše se navíc vyrábí v Německu, nikoliv v Asii, jak je v současnosti běžné.“ Produkty splňují evropské normy DIN 7926 a EN 1176 a EN 71.

 

I když je u nás KETTLER známý spíše svým zahradním nábytkem a fitness produkty, v Německu se jeho šlapací autíčko KETTLER stalo legendou již před mnoha lety. Od zákazníků dostalo přezdívku KETTcar, která zlidověla a stala se součástí německé slovní zásoby. Byl to první Kettlerův výrobek, který zaznamenal skutečný úspěch a ovlivnil mládí snad každého chlapce v Německu. V současné době má KETTLER s výrobou produktů pro děti více než 50letou zkušenost.

 

Motokára Katana

 

Motokára Katana 006.jpgMotokára KETTLER Katana je hračkou, nad kterou zajásá každé dítě, ale pravděpodobně i všichni tatínkové. (Konstrukce je však bohužel stavěná jen na děti.) Vybírat lze ze dvou barevných provedení, oranžovo-modrého a modro-červeného. To však zdaleka není největší „vychytávka“ z těch, které Katana nabízí. Sedlo je samozřejmě nastavitelné a to samé platí i o rychlostech. Za normálního chodu, ať už dítě jede dopředu či pozpátku, se pedály točí. Když však pákou zařadí neutrál, pedály se přestanou točit, což je důležité pro bezpečnost dítěte zejména při rychlé jízdě, nejčastěji z kopce. Motokára je plynule ovladatelná a je vybavena ruční brzdou. Nemusíte tak mít strach, že by váš potomek měl jakýkoliv problém s jejím ovládáním. 

Cena: 4 990 Kč včetně DPH

 

Tříkolka Happy Plus Air

 

Tříkolka Happy 006.jpgProtože je tříkolka Happy Air Plus určena již pro dvouleté děti, kladli konstruktéři KETTLERu velký důraz na její výbavu bezpečnostními prvky. Které to jsou? Především vodící tyč, při jejímž použití existuje možnost aretace řidítek tak, abyste měli úplnou kontrolu nad tím, kam dítě jede. Řidítka tříkolky je možné vytočit jen do určitého bezpečnostního úhlu, aby nedošlo ke skřípnutí nožiček „řidiče“. Zajímavostí je i vyklopitelný zadní košíček či ruční brzda. Brzda je navíc i v protišlapu. Že váš potomek roste jako z vody? Právě proto má tříkolka prodlužitelný rám, aby mohla růst spolu s dítětem. A protože si dítě tříkolku určitě oblíbí, oceníte i nafukovací kolečka, které tlumí nárazy a především nedělají téměř žádný hluk.

Cena: 3 790 Kč včetně DPH

 

Houpačka s gondolou a žebříkem

 

houpačka 006.jpgTéměř neomezenou variabilitu nabízejí dětské sestavy KETTLER. Můžete si vybrat úplně jednoduchou houpačku pro jedno dítě, ale také konstrukce, ke kterým je možno volitelně přidávat nejrůznější díly. Žebříčky, houpačky, šplhací stěny, hrazdu, skluzavku nebo dokonce basketbalový koš. Ať už dítěti pořídíte jakoukoliv možnou kombinaci, máte jistotu stabilní konstrukce, díky které si děti při svých hrátkách určitě neublíží. Houpačky se vyznačují bezpečnostními odstupy mezi stanovišti (60 cm), ochranou proti překlopení, upevněním ocelového rámu k zabetonovaným patkám a použitím bezpečnostních upevňovacích prvků (L-hák a lana o průměru 10 mm).

Cena: 9 990 Kč včetně DPH


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl