Tenisové stoly ke sportu venku

Tenisové stoly ke sportu venku

Kategorie: ZAHRADA

Nové tenisové stoly zvou ke sportu i odpočinku venku. Kettler přichází s jejich novou řadou pro sezónu 2008/2009.

Letní měsíce jsou ideální pro lenošení a odpočinek na zahrádce. Za pěkného počasí se snad každý snaží maximum aktivit přesouvat ven, na čerstvý vzduch a sluníčko. Proto se i společnost Kettler rozhodla jinak indoorový sport, jakým je ping-pong, přiblížit milovníkům léta a letos přichází s novou ucelenou řadou outdoorových (ale i indoorových) modelů stolů pro stolní tenis – pro rekreační hráče i profesionály.

 

Tenisové stoly Kettler se vyznačují důrazem na kvalitu a odolnost. „Na rozdíl od běžných stolů se snažíme u našich produktů dbát na to, aby byly odolné jak vůči poškození při běžném užívání a  samotné hře, tak vůči povětrnostním vlivům. Letní přeháňky a bouřky vás tak nemohou překvapit,“ říká Ondřej Varga ze společnosti Kettler. Desky stolů jsou vyrobeny z vrstveného hliníku, který je extrémně odolný v jakémkoliv počasí. Vysoký komfort při hře zajišťuje speciální povrch hrací desky, který je nelesklý a zabraňuje tak odrážení slunečních paprsků, a tím umožňuje hrát i v ostrém letním slunci.

 

Tenisové stoly Kettler jsou opatřeny výkyvnými plastovými kolečky, díky nimž není problém je přesunovat. Pokud tedy dostanete chuť zahrát si i přesto, že prší, není nic jednoduššího, než si stůl odvézt pod střechu a tam nerušeně pokračovat v rozehraném zápase.

 

V nabídce najdeme outdoorové i indoorové varianty stolů, na své si přijdou jak rekreační hráči, tak profesionálové. Ping-pong totiž nemusí být jen rodinná zábava, ale také adrenalinový sport. Zahrát si můžete, i když vám zrovna chybí soupeř. Stačí sklopit jednu polovinu stolu do svislé polohy a ta vám bude vaše údery spolehlivě vracet.

 

Ceny stolů se pohybují od 5 990 Kč za indoorové varianty do 17 990 Kč za profesionální venkovní modely. Kettler nabízí i plné příslušenství k tenisovým stolům. Samonapínací síťka je součástí ceny stolu, navíc ji nemusíte pokaždé napínat znovu, protože držáky síťky jsou na stole umístěny tak, že je není nutné demontovat ani při jeho sklápění. V nabídce firmy Kettler dále najdete kvalitní ping-pongové pálky, míčky, praktické držáky na rakety, ale i kryty na ping-pongový stůl.

  

Venkovní stůl Match 5.0 Alu: Zábava bez hranic pro celou rodinu

 

Mezi novinky letošní sezóny patří venkovní stůl Match 5.0. Vyznačuje se zvýšenou odolností vůči povětrnostním vlivům, navíc je vrstvená hliníková hrací deska na obvodových hranách chráněna odolnou ALU lištou (výška 25 mm), která stůl chrání před nežádoucím poničením, např. úderem tenisovou pálkou.

 

Zelená deska stolu krásně zapadne na vaši zahradu, navíc je potažena speciální antireflexní vrstvou, která umožňuje hru i na přímém slunci bez nežádoucích světelných odlesků. Stejně jako ostatní tenisové stoly Kettler je i Match 5.0 díky 12 cm velkým kolečkům mobilní a snadno přemístitelný díky sklápěcímu mechanismu. Kolečka doplňuje brzda, která zaručuje větší stabilitu stolu při hře i při přepravě. Sklopíte-li pouze jednu polovinu hrací desky, můžete trénovat sami.

 

Součástí dodávky je  síťka s automatickým napínáním, kterou není nutné před sklopením hracích desek demontovat. Další nedílnou součástí stolu je pevný držák síťky, stejně jako praktický držák tenisových pálek a míčků.

 

Venkovní stůl Champ 3.0 Alu: Stůl vybavený pro profesionály

  

Další letošní novinkou je profesionální outdoorový stůl Champ 3.0. Je chrpově modrý a nabízí maximální herní komfort i pro profesionální hráče. Odolná vrstvená hliníková deska ALU-TEC je po stranách chráněna 32 mm vysokou ALU lištou, která stůl brání proti nežádoucím mechanickým poškozením. Charakteristickým znakem tohoto stolu je jeho maximální stabilita. Rám stolu je tvořen 25 mm silnými aluminiovými trubkami, stabilita je navíc podporována přední elipsovitou výztuží a zdvojenými rozšířenými kolečky z nesmýkavé gumy. „To ocení každý, kdo hraje občas trochu agresivněji, tedy nejen profesionál,“ dodává Ondřej Varga. Navíc vyztužená kolečka pomáhají při manipulaci se stolem, která je pak snadná i pro jedinou osobu.

 

Stůl je jako obvykle dodáván s příslušenstvím, které tvoří síťka, pevný držák síťky i praktický držák na míčky a pálky.

 

Zdroj fotografií: „Kettler“.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl