Sháním vlastní bazén…Zn. do 14 dnů

Sháním vlastní bazén…Zn. do 14 dnů

Kategorie: ZAHRADA

…Zasaď strom, zploď syna a postav bazén… Tak by se dalo v nekonečně úmorném vedru parafrázovat tradiční rčení. Tropické počasí žene lidi k vodě. Nezvyklá vedra, která panují v Česku od začátku prázdnin zřejmě vydrží i v dalším prázdninovém měsíci. Situace na českých koupalištích a přehradách je kritická. Kvůli přemnožení jedovatých sinic už hygienici zakázali koupání na deseti místech, v dalších dvanácti lokalitách se koupání nedoporučuje …

Obrázek bazen 2Přesvědčily vás podobné zprávy v novinách, že  definitivně potřebujete vlastní bazén. Ne nějaké provizorní nafukovací plivátko, ale pořádně velký „dospělý“ zapuštěný bazén. Takový, který zkrášlí vaši zahradu, ve kterém se dá plavat a vydrží několik generací. Nikdy není pozdě investovat do kvality! Na svůj vysněný bazén nemusíte čekat do příští sezóny. „Diky systému Desjoyaux můžete mít kompletně postavený a zprovozněný železobetonový bazén i během 14 dnů,“ říká Rudolf Pejša, jednatel společnosti Bazény Desjoyaux v České republice.

 Obrázek bazen 1

Kombinace dvou patentů – ztraceného bednění a kompaktní bezpotrubní filtrace umožňuje rychlou, bezproblémovou a čistou stavbu. Unikátní stavební systém spojuje polypropylénové díly s tradičním betonem. Můžete si tak dopřát krásný rodinný bazén libovolných rozměrů a tvaru takřka kdekoliv, i na svažitém či jílovitém pozemku. Největším zásahem do zahrady je vyhloubení jámy a betonáž. Stěny  bazénu tvoří samonosná konstrukce a polypropylenové díly vyrobené přesně na míru každému zákazníkovi. Díky zámkové metodě trvá kompletní natažení lineru na skelet jediný den.

 

Zapojení kompaktního filtračního zařízení musí vždy provádět odborník. Nepatrné rozměry tohoto zařízení umožňují i úplné ukrytí jednotky do ochozu bazénu nebo do románského schodiště. Toto řešení vstupu do bazénu je ideální pro malé děti nebo naopak osoby se sníženou pohyblivostí. Nabízí navíc možnost instalace masážního bloweru nebo protiproudu. Kompaktní bezpotrubní filtrační jednotka také může být ukryta v mobilních schůdcích, jejichž výhodou je možnost uschování celého zařízení během zimní odstávky bazénu.

Pokud se na konci sezóny nebude chtít s vlastními „lázněmi“ rozloučit, máte možnost přikoupit zastřešení a případně i ohřev vody a užívat si pohodlí a luxus dalších několik měsíců.

 

Třicet pět let zkušeností

 

Desjoyaux na celém světě nabízí klientům bezplatnou cenovou nabídku a poradenské služby, po realizaci i kompletní a pravidelný servis pro provoz bazénu. Unikátní technické řešení bazénů Desjoyaux je výsledkem 35 let výzkumu a praktických zkušeností. Běžná údržba bazénu však nepůsobí nejmenší problémy ani zákazníkům, kteří technice či chemii nerozumějí. Filtrace po vstupním nastavení funguje plně automaticky,  znečištěné filtry stačí vyprat v pračce. 

Vyberte si bazén svých snů na zahradu nebo do interiéru, potěšte sebe, rodinu i přátele křišťálově čistou vodou a společně si dopřejte  každodenní relaxaci a zdravý pohyb.

 

 

10 tipů pro správný výběr bazénu a firmy

 

- Investujte do kvality. Nekupujete bazén na jednu sezónu.

- Pro kondiční plavání stačí rozměr 2,5 x 4,5 m a protiproud.

- Pro rodinné koupání je třeba bazén nejméně 6 x 3 m.

- Ideální hloubka pro plavání dospělých je 1,2 m.

- Moderní technologie „ztraceného bednění“ dovoluje změnit tvar každých 25 cm.

Obdélníkové bazény jsou vhodné pro plavce a při rohovém umístění. Netradiční tvar  může být dobrým řešením při nedostatku prostoru .

- Zastřešení s UV ochranou a tónováním dovolí užívat si koupání nezávisle na počasí a zvědavých očích. V kombinaci s ohřevem vody  dokáže prodloužit koupání o dva až tři měsíce, aniž by se neúnosně zvýšily náklady.

- Mezi nejméně poruchové patří bezpotrubní filtrační jednotky. Vyžadují pouze minimální údržbu a navíc může být celý mechanismus během zimní odstávky uskladněn mimo bazén. 

- Před podepsáním smlouvy se přesvědčte o cenové politice a záručním i pozáručním servisu firmy.

- Informujte se, zda inzerovaná cena znamená kompletní výstavbu na klíč, včetně vybavení  nebo jestli se jedná pouze o základní cenu.

-  Mnoho firem nabízí možnost tzv. rozložené platby, takže si i s průměrným příjmem můžete dovolit bazén vyšší kvality, který bude bezproblémově sloužit 20 a více let.

 

 Obrázek stavba bazenu 1

Obrázek stavba bazenu 2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrázek stavba bazenu 3Obrázek stavba bazenu 4


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl