Naplánujte si změny v zahradě s kamennou drtí

Naplánujte si změny v zahradě s kamennou drtí

Kategorie: ZAHRADA

Plánovat úpravy zahrad můžete po celý rok. V zimním období je více prostoru na zamyšlení. Zkuste se podívat na svůj pozemek. Pokud vás nějaké místo nudí nebo nutně potřebuje upravit, vyzkoušejte kamennou drť.



Jak nejlépe použít kamennou drť do zahrady?

Kamenná drť je multifunkční materiál. Dokáže nejen ozdobit váš pozemek, ale i zlepšit využití vaší zahrady. Jedním ze základních prvků jsou bezúdržbové plochy, kde kamenné drtě vyplní větší či menší prostor. Takové místo okamžitě přitáhne oči návštěv. Abyste se o takovou plochu nemuseli věčně starat, a přitom byli spokojeni, je nutné správným způsobem kamennou drť do zahrady položit s pomocí geotextilie.

V čem je praktická kamenná drť v pytli?

Prodej kamenné drtě je v pytlích uložených na paletě. Velmi usnadní manipulaci a přesun po vašem pozemku. I žena dokáže 25 kg pytel s kamennou drtí naložit do koleček a převézt na požadované místo. Každý pytel je vybaven ventilem, a proto nevypotřebovaný materiál můžete jednoduše uschovat pro další použití. I když nakoupíte trochu větší množství, než aktuálně spotřebujete, máte zbývající kamennou drť bezpečně uloženou.

kamenná drť

Zdroj: Unsplash

V oblíbenosti vede kamenná drť bílá

Kamenné drtě využijete mnoha způsoby. Nejoblíbenější je kamenná drť bílá, která rozzáří jakékoliv místo. Využijete ji do chodníčků, ze kterých ani za svitu měsíce nesejdete. Kamenné drtě jsou skvělým doplňkem k rostlinám, ať už jsou barevně jednotné či vytváří kontrast. Nejlépe vynikne kamenná drť bílá u růží, které podporuje i v růstu a bohaté tvorbě květů. Pokud chcete držet tón v tónu trnitých krásek, můžete použít i kamenné drtě v odstínech růžové až hnědé.

Smuteční kamenné drtě na hroby

Velice oblíbené jsou kamenné drtě na hroby. Využijete prakticky celou dostupnou škálu barev. Ale klasická a decentní bílá nebo černá kamenná drť patří mezi nejpoužívanější. Hrob je celoročně upravený a vy nemusíte před "dušičkami" shánět, vysazovat a chodit zalévat macešky nebo jiné hřbitovní kvítí. Tím, že jsou kamenné drtě pytlované, je přeprava po hřbitově jednodušší.

kamenná drť

Zdroj: Freepik

Potřebujete nakoupit kamennou drť?

Zaujaly vás kamenné drtě? Prodej po paletách je velice výhodný a vy vždy máte zásobu, kterou můžete kdykoliv využít. E-shop Stonex.cz nabízí široký výběr barev kamenných drtí. Doprava je po celé České republice zdarma. Pokud se budete chtít poradit s výběrem, na infolince vás čekají ochotní odborníci.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl