Lounge nábytek přináší nový trend v posezení (nejen) na zahradě

Lounge nábytek přináší nový trend v posezení (nejen) na zahradě

Kategorie: ZAHRADA

Novinkou v nabídce společnosti KETTLER, výrobce zahradního nábytku a potřeb pro volný čas, je tzv. lounge nábytek. Výraz „lounge“ lze v anglicko-českém slovníku nalézt přeložený jako „odpočinek“ či „lenošení“. Není však potřeba žádných slovníků, oči vás samy inspirují k myšlenkám na nicnedělání při pohledu na široká pohodlná křesla a prostorné lavičky. Obzvláště moderní stavby jsou pro takový neformální styl posezení v soukromí jako stvořené.

Představa posezení na zahrádce, terase či třeba zimní zahradě je většinou spojena s příjemným rozhovorem s rodinou nebo s přáteli a s kultivovaným popíjením vína a kávy. Co ale pořídit si takový nábytek, do kterého doslova zapadnete a můžete se v něm pohodlně „rozvalit“? Přesně taková jsou totiž křesílka a lavičky lounge sestav. „Jejich konstrukce je nižší, než je u nábytku obvyklé, a také širší, aby bylo možné se v nich dokonale uvelebit,“ popisuje vlastnosti lounge nábytku Martin Homolka ze společnosti LIFEsport, která sortiment značky KETTLER dováží do České republiky.

 

„Díky pohodlí, které sestavy poskytují, jsou velmi oblíbené celoročně – zákazníci si je kupují například do zimních zahrad, kde jim umožňují skvěle relaxovat, ale samozřejmě i na terasu či zahrádku,“ dodává Martin Homolka. Nutným doplňkem pro dokonalý odpočinek jsou pak měkké podušky z hebkých mikrovláken, doplněné o různé koktejlové polštářky. Se změnou ročních období není problém pohodlný nábytek stěhovat třeba mezi zimní zahradou a letním posezením.

 

KETTLER v kolekci pro rok 2007 nabízí tři lounge sestavy, které je možno umístit v interiéru i venku. 

 

Křesla a lavičky řady Avalounge 

 

Křesla a lavičky řady Avalounge svým designem přímo volají, abyste se v nich pohodlně usadili a pořádně si odpočinuli. Přátelsky oblé tvary ve spojení s hliníkovou konstrukcí v luxusní šampaňské metalíze zajišťují opravdový komfort, područky a výplet barvy mocca pak dotvářejí velmi stylovou kombinaci barev. Výplet z odolné tkaniny Textilene® je navíc snadno udržovatelný, a pokud si k nábytku Avalounge pořídíte speciální podušky z mikrovlákna, které díky svým moderním vlastnostem nesáknou omylem rozlité tekutiny, bude pohodlí dokonalé. Na sestavu Avalounge je poskytována 3letá záruka.

zahradní nábytek 006.jpg

Avalounge: hliník, Textilene®

 

 

Sestava Rubin Lounge 

 

Sestavu Rubin Lounge, která svým designem evokuje japonský styl, vyrábí KETTLER v luxusním barevném provedení maron. Opěradla křesílek a lavic jsou anatomicky tvarována, zajímavým prvkem je jemné špruslování. Nábytek Rubin Lounge tak dodá zahradě či terase exotický nádech, z kterého se budete moci těšit opravdu dlouhou dobu. Sestava je totiž vyrobena z bezúdržbového dřeva Rotimber®. To odolává velmi dobře vlivům počasí a v dlouhodobém testu jasně porazilo dokonce i oblíbené teakové dřevo. Kovové spoje řady Rubin Lounge jsou navíc vyrobeny z kvalitního nerezu. Ten se používá z důvodu své vysoké stálosti, na rozdíl od běžně používané mosazi nerez nereaguje na kyselý déšť ani jiné vlivy počasí, a nezanechává tak na povrchu nábytku nehezké stopy. Na sestavu Rubin Lounge je poskytována 3letá záruka.

 

zahradní nábytek 006a.jpg

Rubin Lounge: Rotimber®


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl