Denver přichází z německa: nová hliníková sestava zahradního nábytku značky kettler

Denver přichází z německa: nová hliníková sestava zahradního nábytku značky kettler

Kategorie: ZAHRADA

Společnost KETTLER, přední německý výrobce produktů pro sport a volný čas, představuje v rámci svého programu zahradního nábytku novou hliníkovou sestavu Denver. Jednoznačně tak vychází vstříc potřebám trhu, neboť v segmentu zahradního nábytku je tento kov jedním z nejpopulárnějších materiálů.

Obrázek zahradní nábytek Kettler 1„Hliníkovou konstrukci tvarujeme samozřejmě tradičním dílenským způsobem, k finálnímu opracování však používáme moderní svařovací technologii, díky níž budí nábytek řady Denver po vybroušení naprosto kompaktní dojem. Není na něm patrný jediný svár,“ vysvětluje marketingový ředitel Martin Homolka.

 

KETTLER, jako jednička na trhu zahradního nábytku v Evropě, tak opět potvrzuje svůj inovativní přístup k používaným materiálům, který kombinuje s poctivým rukodělným postupem. „K výše popsanému navíc nabízíme zušlechtění povrchu hliníkové konstrukce lakováním práškovou barvou, která dodá patřičný lesk, přičemž navíc zaručuje praktickou údržbu a dlouhodobou stálost,“ doplňuje Homolka.

 

 Obrázek zahradní nábytek Kettler 2

Společným znakem všech výrobků značky KETTLER je nejen použití speciálních patentovaných technologií,  ale také dotažení do nejmenšího detailu, kladné vlastnosti Denveru proto nekončí výrobou zušlechtěné hliníkové konstrukce. Důraz je kladen i na moderní design sestavy – podtrhují jej výplety Textilene dokládající svými vysokými kvalitami pověstnou německou preciznost. Dostatečně vzdušná textilní vlákna jsou kromě atraktivního vzhledu i příjemná na omak, odolná proti slunci a UV záření, nepromokavá a rychle schnou. Zahradní nábytek Denver je tím pádem odolný vůči počasí a zaručuje dlouhou životnost stejně jako naprostý komfort při sezení. Progresivní design a pohodlí ještě podtrhuje použití dřeva Rotimber (firmou KETTLER speciálně zušlechtěná varianta dřeva Robini) na dotykových plochách.  

 

Kompaktní sestavu s použitím zušlechtěné konstrukce reprezentuje kromě nově představené sestavy Denver i nedávno prezentovaný  Avantgarde.

 

 

DENVER - aluminium/Textilene/Rotimber

 

Kombinace tří kvalitních zušlechtěných materiálů dodává této sestavě dojem vzdušnosti lehkosti a  nadstandardního prostoru. Konstrukce jednoduchých linií vyplňuje na omak příjemná tkanina, kterou doplňuje hřejivé dřevo na opěradlech, koncových lištách a desce stolu.  Zušlechťující metalíza zajišťuje dlouhodobě přejemný vzhled a bezvadný stav a spolu s tkaninou Textilene a dřevem Rotimber je pro všechny majitele zahrad či teras trefou do černého. Sestava je tvořena dvěma druhy křesel, polohovatelným lehátkem, stoličkou, sezení lze kombinovat s třemi modely stolů (kulatý, obdélníkový a obdélníkový rozšiřitelný).

 

AVANTGARDE - aluminium/ Textilene

 

Kombinace zušlechtěného hliníku a nové generace výpletů Textilene vytváří funkční a esteticky přesvědčivou kombinaci. High-tech tkanina Textilene je dostatečně vzdušná, textilní vlákna jsou příjemná na omak, odolná proti slunci a UV záření, jsou nepromokavá a rychle schnou. Ačkoliv je tento textilní materiál nanejvýš tvarově stabilní, lehce se přizpůsobí tvaru těla a nabízí tak prvotřídní komfort při sezení. Spojení zušlechtěného hliníku a Textilene je zárukou vysoké odolnosti proti vlivům počasí, elasticita tkaniny navíc garantuje vysoký komfort při sezení.

 

Základ sestavy tvoří  čtyři různé druhy křesel (pevné, odpružené, polohovatelné a otočné) a pojízdné polohovatelné lehátko. Servírovací stolek a stoličku doplňuje dvoumístná a třímístná houpačka a dvoumístná lavice. Hlavní prvek sestavy lze vybrat mezi třemi druhy stolů v různých variantách a jedním stolem přídavným. Barevná varianta stříbra v kombinaci s antracitem umožňuje široké spektrum použití bez komplikovaného barevného sladění. Noblesní design, vysoký komfort pro sezení společně s velkou odolností a velkou typovou variabilitou plus výběr jednotlivých  prvků umožňují uspokojení širokého spektra zákazníků.

 

Obrázek zahradní nábytek Kettler 3


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl