Výhody screenových clon přesvědčí milovníky nových trendů

Výhody screenových clon přesvědčí milovníky nových trendů

Kategorie: BYDLENÍ

Exteriérové stínění zvané zkráceně sreeny vzniklo jako alternativa ke známějším venkovním roletám a žaluziím. Clony patří k univerzálnímu stínění vhodnému k použití na obytných i komerčních budovách, balkonech, terasách, pergolách a zimních zahradách. Vedle toho se screeny do popředí zájmu dostaly i díky celé řadě uživatelských výhod.



  • Dostatek světla

Výhodou clon je fakt, že screenová tkanina propouští dostatek přirozeného světla. Ochrání vás před ostrými paprsky při zachování světla v interiéru. Tkanina je naopak dostatečně hustá na to, aby vám zajistila soukromí.

  • Funkční mikroventilace

Screen clony využívají tkaninu s otvory umožňujícími bezproblémové větrání místnosti i ve spuštěné poloze. Stínění díky výměně vzduchu přispívá k pohodlnému pobytu uvnitř.

Screenové clony

  • Bezúdržbový provoz

K dalším výhodám screenů patří jejich nenáročnost na jakoukoli péči o stínicí mechanismus i tkaninu. Díky odolnosti celé konstrukce není se clonami spojená téměř žádná údržba ani během zimy.

  • Úspora energie

Spuštěné screenové rolety mimo ochrany proti slunečním paprskům fungují i jako izolační vrstva oken. To znamená, že v létě skrz ně dovnitř neproniká tolik teplého vzduchu.

  • Ochrana proti větru, hmyzu, dešti a prachu

Další věcí, kterou si můžete být jistí je, že screeny vás i při otevřeném okně ochrání před vniknutím otravného hmyzu, vlivy nepříznivého počasí i nečistotami zvenčí.

  • Rozmanitost barevného provedení

Tkanina i pevné části rámu se dodávají v několika základních barevných variantách. Pro snadné sladění clon s okny a fasádou výrobci nabízí lakování rámu dle vzorníku RAL.

Screenové clony

Výrobce screen rolet má zkušenosti od roku 2010

Přesně tak dlouho vznikají stínicí clony pod značkou Minirol, jejichž výroba se nachází ve Velké Bíteši. Výrobce orientovaný na produkci rolovacích systémů na českém trhu přitom působí už 20 let.

Pokud vás zajímá podrobnější produktová nabídka značky Minirol nebo cenová kalkulace, napište si o nabídku zdarma. Máme proškolené obchodní partnery, kteří na základě Vaší poptávky přijedou na místo realizace a zdarma vám poradí s výběrem. V případě jakýchkoli dotazů nás kontaktujte na telefonním čísle +420 566 502 411.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl