Vsaďte na japonské posuvné stěny Bematech jako na nepřehlédnutelný prvek interiéru

Vsaďte na japonské posuvné stěny Bematech jako na nepřehlédnutelný prvek interiéru

Kategorie: BYDLENÍ

Látkové panely s původem v zemi vycházejícího slunce mají velký designový potenciál, o který je mezi zákazníky čím dál větší zájem. Samotný charakter produktu vybízí k experimentům s barvami a vzory.



Díky tomu lze posuvné stěny vnímat nejen jako stínicí prvek, ale i jako regulérní bytový doplněk. Panely v interiéru přitom nemusí nutně plnit výhradně stínicí funkci. Často se využívají k optickému rozdělení pokoje, uzavírání úložných prostor nebo místo dveří.

Unikátní látky značky Bematech

Kouzlo japonských stěn se skrývá v textilii, která tvoří celou jejich podstatu. A na to s vlastní kolekcí látek sází i značka Bematech, v jejíž nabídce panely najdete. Designéři vytvořili osm vzorníků transparentních i plně zatemňovacích roletových a závěsových látek, ze kterých se japonské posuvné stěny vyrábí. Katalogy obsahují decentní i výrazné tóny barev, drobné i rozměrné dekory. S takovým výběrem snadno docílíte vytouženého stylu v interiéru.

Vsaďte na japonské posuvné stěny Bematech

Design podle vašeho gusta

Velmi vítanou výhodou značky Bematech je pro zákazníky možnost nechat si panelové zástěny vyrobit z vlastních látek, které dodají do výroby. Sjednotit interiér prostřednictvím bytového textilu už nemůže být jednodušší. Nejnáročnějším zákazníkům Bematech nabízí potisk panelů navrženým vzorem. Kvalitní stínění a interiérový prvek tím získá pro majitele punc jedinečnosti. Krása panelových závěsů značky Bematech se proto ukrývá v produktu šitém na míru zákazníkovi a jeho interiéru.

Výroba japonských stěn

Panely se skládají z látkových pruhů a hliníkových profilů, které jsou nosným prvkem celé konstrukce. Profily v Bematechu nabízí v provedení dvou až pěti drážek, z nichž každá drží jeden panel. Pro zakrytí velkých ploch se dají kombinovat dva profily, takže vedle sebe může fungovat až deset látkových pruhů. Posuvné panely drží pomocí suchého zipu, díky kterému se dobře udržují a případně i vyměňují. Ve spodním okrají látky je umístěna zátěžová lišta, která zajišťuje vyrovnání látky.

Technické detaily

Při plánování umístění japonských posuvných stěn do interiéru je potřeba počítat s maximálními hodnotami parametrů výrobku. Maximální šířka je 5700 mm, u motorického ovládání až 24000 mm. Maximální výška je dána 3000 mm. Ovládání posuvných panelů se řeší manuálně nebo motoricky, což vyplyne i z rozměrů výrobku. Cena je závislá na všech výše zmíněných parametrech – materiál, rozměry, ovládání. Pro konkrétní kalkulaci si do Bematechu napište o nabídku zdarma.

Vsaďte na japonské posuvné stěny Bematech jako na nepřehlédnutelný prvek interiéru 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl