Venkovní vířivka – dvakrát měř, jednou řež!

Venkovní vířivka – dvakrát měř, jednou řež!

Kategorie: BYDLENÍ

Vybrat svou vlastní venkovní vířivku není jen tak. V první řadě by nám v ní mělo být po celý rok teplo v jakémkoli počasí a měla by být odolná. Jak na to, abychom zvolili tu pravou?



Vybrat svou vlastní venkovní vířivku není jen tak. V první řadě by nám v ní mělo být po celý rok teplo v jakémkoli počasí a měla by být odolná. Jak na to, abychom zvolili tu pravou?

Na trhu je velké množství výrobců, z nichž jsou jen někteří skutečně kvalitní. Dobrou vířivku poznáme podle dílčích parametrů, z nichž je vyrobena.

Kvalitní vířivky:

  • jsou zhotoveny z kvalitního pevného akrylátu (poznáte jej podle země výroby – kvalitní akrylát se vyrábí například v U.S.A, nikoli v Číně a podle hladkosti povrchu vířivky – ten musí být silný a bez prohybů),
  • nejsou ekonomicky náročné, jelikož mají trojitou termální izolaci povrchu (akrylát má tři vrstvy, díky nimž nedochází k tak velké tepelné ztrátě),
  • mají trysky, které jsou zapuštěné bez silikonu (méně se ničí) a jejich rozmístění není náhodné (jsou umístěné tak, aby přesně masírovaly vysoce namáhaná místa na těle – především na zádech a na chodidlech), čímž dochází k léčivé hydromasáži,
  • mají intuitivní ovládací jednotku, díky které lze snadno ovládat celou vířivku, například podsvícený vodopád a intenzitu hydromasáže, ale i světlo, a další,
  • jsou vybaveny audiosystémem, který umožňuje i hlasitý poslech hudby (MP3 a FM) a lze jej snadno propojit s dalším zařízením (Aux či Bluetooth s iPhonem, iPodem a s dalšími),
  • součástí moderních vířivek je chromoterapie (osvětlení různými barvami, které mají terapeutický účinek a prohlubují relaxaci),
  • jsou vybavené filtrační pumpou, která čistí nejen povrch, ale i dno vířivky na 100%, nikoli jen částečně.

Lehátka a sedátka ve vířivce by měla být pohodlná. Pokud si nejsme jisti, měli bychom si vířivku předem vyzkoušet. Sedátka by měla být zhotovena terapeuticky a ergonomicky. Mělo by se nám na nich příjemně sedět. Při sezení si můžeme vyzkoušet ovládání a rozmístění trysek.

Venkovní vířivka

Vířivky vybíráme i podle počtu osob. Do některých se vejdou 2-3 osoby, jiné jsou uzpůsobené až pro pět osob. Pokud máme rodinu, zvolíme větší variantu.

V poslední době je velice oblíbená bublinková terapie Microsilk, která dodává do pokožky během hydromasáže více kyslíku, a tak omlazuje celé tělo. Kůže lépe dýchá a můžeme si příjemným způsobem vyhladit vrásky.

Venkovní vířivka již není cenově nedostupná – nevyužívají je jen sportovci a celebrity. Dnes si ji může pořídit každý z nás.

Po určité době bychom na sobě měli pozorovat pozitivní účinky hydromasáže: například uvolněnou krční páteř a záda, celkovou regeneraci těla, zbavení se bolestí hlavy a kvalitnější spánek.
Pokud si nevíte rady s výběrem, můžete se inspirovat na www.virivka.cz. Na této stránce si můžete prohlédnout kvalitní švédské vířivky značky Ique.

Venkovní vířivka
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Martina - Autor:  4. 1. 2016
 vířivka - Autor: Dáša 6. 1. 2016
 virivka - Autor: Martina 8. 1. 2016
 virivka - Autor: vikina 8. 11. 2016
 rada - Autor: Daniela 21. 11. 2016
 udrzba - Autor: Martina 22. 11. 2016
 vířule - Autor: Martěna 6. 3. 2017
 prej - vířule :D  - Autor: Ok.men 7. 3. 2017
 vířivka - Autor: Hona 9. 3. 2017
 vířule - Autor: Martěna 12. 3. 2017

     



bydleti.cz


Životní styl