Uvažujete o novém bydlení: Pražský Smíchov jako skvělá volba

Uvažujete o novém bydlení: Pražský Smíchov jako skvělá volba

Kategorie: BYDLENÍ

Život v Praze má svá specifika. Možná i kvůli nim jej v poslední době volí stále větší množství lidí. Vždyť fakticky všechno máte na dosah. Bydlet přitom nemusíte nutně v centru velkoměsta.



Výbornou volbu představují také periferie. Tak jako tak se dá vybrat z velkého množství pražských obvodů, které nabízejí vynikající podmínky pro život. Naším tipem je Smíchov. Proč právě tato pražská městská část? Důvodů bychom našli hned několik. Podíváme se na ně podrobněji a přidáme i jeden zajímavý tip.

Atraktivní rezidenční čtvrť

Tu Smíchov bezesporu představuje. Nachází se v optimální poloze, vždyť napojení na Jižní Spojku i Pražský okruh je odtud ideální. Velmi blízko je to ze Smíchova také do centra hlavního města. Hranice je oddělena fakticky jen hladovou zdí. Součástí Smíchova je také několik sadů, takže o zeleň tady v žádném případě není nouze. Za zmínku stojí určitě Dívčí hrady nebo Santoška. Praha 5 zkrátka nabízí jakousi kombinaci mezi životem v centru velkoměsta s dostatkem pracovních příležitostí či kulturním vyžitím a přírody. Samotný prodej bytů na Smíchově je většinou součástí rezidenčního bydlení. K dispozici jsou malé byty 1+kk, ale také zajímavé a prostorné bydlení v penthousech majících rozlohu přes 200 m2. U mnohých nechybí ani terasy a garáže.

Pražský Smíchov

4+kk v ulici Grafická

Naším tipem na bydlení v Praze 5 je moderní byt 4+kk v ulici Grafická. Byt je konkrétně situován v šestém nadzemním patře v komplexu budov v místě, kde bývala Neubertova tiskárna. Vyznačuje se mimo jiné velkým obývacím pokojem se stylovým kuchyňským koutem, en-suite koupelnou, samostatnou toaletou a mnohými dalšími místnostmi. Bydlení v rámci tohoto komplexu určitě stojí za to. Podívat se ale můžete do nabídky společnosti Homeland i na další reality a nemovitosti v Praze k prodeji. K dispozici je jich spousta.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl