Tipy na interiérové dveře jako stvořené pro krásné bydlení

Tipy na interiérové dveře jako stvořené pro krásné bydlení

Kategorie: BYDLENÍ

Mít domov vybavený krásnými a kvalitními interiérovými dveřmi má hned několik výhod. Nejen, že si můžete sladit vzhled dveří do celkového stylu interiéru, ale budete díky nim moci oddělit prostor přesně tak, jak potřebujete.



Nabídka interiérových dveří je široká a vybrat mezi nimi ty, které jsou kvalitní, a ještě splní vaše očekávání může být běh na dlouhou trať. Porozhlédněte se u společnosti Plancher, která se specializuje nejen na prodej interiérových dveří, ale také na jejich montáž. Dveře si můžete pohodlně vybrat na webových stránkách nebo si je po domluvě můžete přijít prohlédnout do vzorkovny v Praze.

Podle jakých kritérií dveře vybírat

Sháníte-li nové interiérové dveře, nejprve si ujasněte, zda potřebujete dveře:

  • plné/prosklené
  • otočné/posuvné/skládací
  • posuvné podél zdi/do pouzdra
  • jednokřídlé/dvoukřídlé
  • s povrchovou úpravou lak/folie/lamino/dýha
  • s výplní z voštiny/plné dřevotřísky/děrované dřevotřísky/masivu
  • falcové/bezfalcové

Pokud máte tyto parametry zjištěné, můžete se ponořit do výběru konkrétního typu dveří. U většiny modelů lze dveře zhotovit v několika rozměrech, v provedení otočném nebo posuvném i jako dvoukřídlé varianty.

5 tipů na interiérové dveře, se kterými dodáte interiéru duši

Veškeré zmíněné interiérové dveře můžete zakoupit zde.

Porta Doors

Vysokou kvalitu najdete u interiérových dveří Porta Doors, jejichž konstrukce se skládá z kvalitního vrstveného dřeva a prvků z překližky a dřevotřísky. Povrch může být opatřen dýhou, laminátem nebo folií – záleží na vás, jaké místnosti budou dveře oddělovat a jak odolný by povrch měl být. Moderní design a více než 30 dekorů dávají prostor pro vaši fantazii.

Poria Doors

Erkado

Hledáte-li kompromis mezi cenovou dostupností a kvalitou, budou pro vás zajímavé interiérové dveře Erkado. Při výrobě se využívají materiály, které dodávají dveřím odolnost proti vlhkosti i proti poškození. Povrch může chránit lak nebo CPL laminát. Zajisté vás ohromí detailně zpracované dekory dřeva v mnoha odstínech.

dveře erkado

Invado

Pro klasické i moderní interiéry se hodí dveře Invado, jejichž provedení se pyšní bezpečnými zaoblenými hranami. Výplně pak můžete volit mezi voštinou a dřevotřískou s povrchem z dýhy nebo CPL laminátu. U všech variant je využita technologie spojení povrchové úpravy mimo okraj půldrážky, což zvyšuje estetický vzhled dveří.

dveře Invado

Vasco Doors

Od interiérových dveří Vasco Doors očekávejte bytelnost a dlouhou životnost. Kostru dveří tvoří masiv kombinovaný s MDF deskou, což dveřím dodává vysokou odolnost. Povrchová úprava v podobě laminátu nebo folie a zaoblené hrany už jen dotvářejí celkový vzhled dveří. Značka Vasco Doors nabízí jak dveře s dekorem dřeva, tak oblíbené bílé interiérové dveře.

Vasco doors

Verte Doors

U dveří Verte Doors jsou využity kvalitní materiály v kombinaci s povrchovou úpravou v podobě folie. Plné i prosklené varianty dveří budou důstojnou ozdobou domácností i komerčních prostor. Nabídka obsahuje moderní odstíny jako je bílá, šedá, béžová, světle hnědá i tmavě hnědá.

Verte doors

Náš tip: Elegantní řešení nabízí bezfalcové dveře. Více o bezfalcových dveřích zde.

Výhodné akční sety dveří

Pokud se chystáte pořídit nové interiérové dveře, určitě zapátrejte v nabídce prodejce. Právě vaše vysněné dveře mohou být nabízeny jako akční set dveří a zárubní zdarma, což se zejména při nákupu většího počtu dveří opravdu vyplatí.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl