Pronájem bytů v Plzni bez starostí

Pronájem bytů v Plzni bez starostí

Kategorie: BYDLENÍ

Chcete si pronajmout byt, ale nevíte jak to chodí? V Plzni najdete nejlepší nabídku bytů a domů k pronájmu na stránkách realitní kanceláře Pubec! Malé i velké byty, starší zástavba, novostavby i projekty. Každý si najde to to své. Pubec se navíc neorientuje jen na Plzeň, ale stará se o prodej a pronájem nemovitostí i v okolí a celém Plzeňském kraji.  



Bydlete sami, ale bez starostí

Byty k pronájmu vyhledávají často mladí lidé, kteří se stěhují od rodičů, z kolejí nebo studentských bytů, aby se osamostatnili a začali budovat svůj život na vlastních nohou. Hypotéka je však často pro mladé nedosažitelná a pojí se s ní řada závazků. Nájemní bydlení je dostupné, nabízí určitou míru svobody a nemusí být navždy. Nejvyhledávanější jsou i v Plzni malé byty a garsonky. Na rozdíl od jiných měst však není jejich nájem vyhnán nahoru a mladí a rodiny si tak mohou dovolit i větší byty. Co má Pubec právě v nabídce?

V Plzni je dobře, ale zajímavé nemovitosti se najdou i jinde

Na Slovanech je právě teď k mání krásný a prosvětlený byt po renovaci. Nájem vyjde měsíčně na 7 000 Kč + poplatky. Rozloha bytu je ideální pro páry a jednotlivce. 1+kk není možná mnoho, ale s pořádnou porcí slunečního svitu a dobrým vkusem může být i malý byt útulné místo, kam se budete rádi vracet. Kdyby byl pro vás přece jen malý, hned v sousedství najdete byt 2+kk, který má nájem vyšší jen o 1 500 Kč.

living room

Pokud vás láká spíše menší město, možná své štěstí najdete v Újezdě. Právě teď se zde nachází volný rodinný byt v zachovalé vile, který je k pronájmu za 15 000 Kč měsíčně. Takové bydlení už je investicí do budoucnosti a nemusí se vůbec jednat o přechodný byt! V nájmu se dá totiž bezpečně a pohodlně bydlet klidně celý život.

Hledáte spíš studentský byt? Nebo jste prostě nic odpovídajícího nenašli? Než se rozhodnete pátrat jinde, kontaktujte našeho realitního makléře a poptejte byt, který by vám vyhovoval. Jistě se takový najde!  


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl