Příjemná cesta ke zdraví

Příjemná cesta ke zdraví

Kategorie: BYDLENÍ

Zbavit tělo stresu, uvolnit ho, dopřát mu příjemnou chvilku a šanci nabrat znovu síly a zregenerovat se. Způsobů, jak toho docílit je jistě více. Jsou lidé, kteří si například napustí vanu horké vody a na dlouho se do ní ponoří. Jiní si zajdou do masážního salónu a svěří se do rukou zručného maséra. Je ale možnost, jak oba tyto příjemné prožitky spojit. Horká lázeň a profesionální masáž, vše kdykoliv přímo v intimitě a pohodlí vlastního domova. Řeč je o domácích a veřejných masážních bazéncích, které v současné době již přestávají být jakousi nepochopitelnou výstředností a stávají se splněným snem.

zdraví-007x.jpgTakový malý bazének může být vybaven až stovkou masážních trysek. Můžete si vybrat silnou masáž pro ramena a záda, osvěžující hydroterapeutickou masáž nohou a dokonce i vašich zápěstí. Výkonný systém trysek umožňuje kontrolovat sílu masáže pouhým dotykem tlačítka nebo pootočením prstence trysky. Síla vašich prožitků může být ještě umocněna díky aromaterapeutickému systému, náladovému barevnému osvětlení a příjemné hudbě.

 

Konec lázeňských domů?

 

Stejně jako u většiny podobných trendů jsme i v tomto trošku pozadu za západními zeměmi a zejména za Spojenými státy, kde jsou tyto bazénky v domácnostech již téměř standardem. Ale v posledních letech se spíše jedná o nedostatek informovanosti, než o problémy se sháněním tohoto zboží na trhu či s jeho naprostou finanční nedostupností.

 

Odborníkem na masážní bazénky je firma Desjoyaux, která se v tomto oboru může pochlubit neuvěřitelnou padesátiletou praxí.  V Čechách nabízí hned dvě samostatné linie vířivých van vyšší a střední třídy pro 3 až 8 osob s 20 ti, ale také s více než 100 tryskami. V nabídce jsou jak velmi luxusní bazénky PDC Spa za 200.000 až 350.000 korun bez DPH, tak neméně kvalitní Nordic Hottubs již za 125.000 korun bez DPH. Obě firmy pocházejí z USA, kde patří mezi nejuznávanější specialisty na relaxaci i kvalitu. Rozdíl je nejen ve výbavě, ale také v použitém materiálu. Nelze říci, že jeden materiál je horší než druhý. Nordic Spas jsou vyráběny z pružného materiálu Permashell TM, zatímco PDC používá velmi tvrdý akrylát se skelnými vlákny, který na dotek připomíná sklo.

 

Extra jemná air´assage

 

Chcete-li si užít masáž jemnou jako sklenka sektu, zvolte patentovanou Air´assage firmy PDC Spa. Pod celou sedací částí z porézního materiálu vede vzduchový kanálek, ze kterého proudí milióny bublinek, jako v šampaňském. Relaxační účinek se dokonce vyrovná profesionálním uhličitým koupelím v lázních. Drobné bublinky vyhřátého vzduchu obalí pokožku a pleť tak přirozeně dýchá i pod vodou. Stimulací krevního oběhu u v horních vrstvách pokožky se pleť uvolní, vyhladí a rozzáří.

 

No řekněte, nestálo by za to, začít o své zdraví pořádně pečovat?

 

Více informací najdete na www.desjoyaux.cz , www.pdcspa.cz, www.nordicspa.cz

 

Je z čeho vybírat:

 

Tipy Nordic Hottubs:

 

1/ CROWN XL 

zdraví-007.jpg „Velký bazének s hlubokým sezením a spoustou trysek“

Rozměr masážního bazénku je 213*102 cm, 30 hydromasážních trysek, objem 1608 l

Cena je 195 000,- bez DPH

 

Výběr z 10 barevných provedení a 4 typů opláštění. Podle hodnocení "Robb Report", je model Crown jedním z pěti nejlepších masážních bazénků na světě. Bazének je vybaven ozónovou úpravou vody, LED světlem, intimním osvětlením, nerezovými tryskami, titanovým ohřevem,  opláštěním Permawood a termoizolačním krytem.

 

 

2/ ESCAPE PREMIUM

zdraví-007b.jpg„Prostorný bazének s mnoha masážními místy a silným výkonem“

 

Rozměr masážního bazénku je 208*202*89 cm, 44 hydromasážních trysek, objem 1608 l

Cena je 220 900,- bez DPH

 

Bazének je vybaven ozónovou úpravou vody, LED světlem, intimním osvětlením, nerezovými tryskami, titanovým ohřevem, opláštěním Permawood a termoizolačním krytem. Výběr z 10 barevných provedení a 4 typů opláštění.

 

Tipy PDC Spas

 

3/ ARUBA (Měděná)

zdraví-007a.jpgRozměr masážního bazénku je 218*218*89 cm, 48 hydromasážních a 43 vzduchových trysek, výkon čerpadel 8,25 kW, objem 1420 l

Cena je 349 700,- bez DPH

 

Poskytované záruky 35 let na skelet a 15 let na povrchovou úpravu. Výběr z 12 barevných provedení a 3 typů opláštění. Bazének je vybaven ozónovou úpravou vody, vodopádem, LED světlem, intimním osvětlením, nerezovými tryskami, aromaterapií, druhým digitálním ovládacím panelem.

 

4/ FIJI (Perleťová) -

zdraví-007c.jpgRozměr masážního bazénku je 236*236*97 cm, 53 hydromasážních a 58 vzduchových trysek, výkon čerpadel 8,25 kW, objem 1987 l

Cena je 364 400,- bez DPH

 

Bazének je vybaven ozónovou úpravou vody, vodopádem, LED světlem, intimním osvětlením, aromaterapií, systémem provzdušnění "Air´Assage Therapy" s dvourychlostním blowerem a bezpečnostním krytem. Poskytované záruky 35 let na skelet a 15 let na povrchovou úpravu. Výběr z 12 barevných provedení a 3 typů opláštění.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl