Objevte kouzlo rektifikovaných dlažeb a obkladů v interiéru

Objevte kouzlo rektifikovaných dlažeb a obkladů v interiéru

Kategorie: BYDLENÍ

Už jste slyšeli o rektifikaci keramických obkladů a dlažeb? Je to unikátní vlastnost, která umožňuje pokládku s minimální spárou 1 až 2 mm. Dnes je již většina dlažeb a obkladů rektifikovaných, což má v interiéru řadu výhod. Patří mezi ně snadná údržba dlaždic nebo celistvý dojem interiéru. Jaké jsou další?



Moderní keramické obklady a dlažby se dnes vyrábějí špičkovými digitálními technologiemi a naprostou většinu z nich výrobci rektifikují. Jde o mechanický proces, kdy je hrana dlaždice broušena a upravena na přesný rozměr. Přesnost délky hrany dosahuje ±0,2 mm. Rektifikují se jak dlažby na podlahu, tak obklady na stěnu.

koupelny s mramorem

Velkoformátová dlažba v imitaci mramoru Jewels je rektifikovaná.

Rektifikované dlaždice je možné pokládat jen s minimální spárou 1 až 2 mm. Jaké 3 hlavní výhody to přináší?

1. Efekt opticky sjednocené místnosti. Dlaždice budou položeny těsně vedle sebe, díky čemu bude každá místnost působit sjednoceným a opticky větším dojmem.

2. Snadná údržba každé místnosti. Každý prostor interiéru, jehož ozdobou se stane rektifikovaný obklad či dlažba, se bude mnohem lépe udržovat. Protože méně spár= méně míst pro nečistoty. Menší počet spár bude přínosný například ve vstupních halách nebo v koupelnách.

3. Velký formát dlaždic dodá místnosti šmrnc. Rektifikace je samozřejmostí zejména u větších formátů keramických dlažeb a obkladů. Na velkém formátu dlaždic vynikne konkrétní design dokonaleji než na menším formátu dlaždic. Týká se to zejména imitací přírodních materiálů. Inspirujte se na dlažby v imitaci mramoru nebo dlažby v imitaci kamene.

mramor

Dlažba v dekoru kamene Frame je rektifikovaná, dá se pokládat s minimální spárou.

Rektifikované dlaždice se těší oblibě ve všech místnostech interiéru, inspiruje se koupelnou zákazníka

Kouzlu rektifikovaných obkladů a dlažeb a jejich výhodám již podlehla řada zákazníků společnosti M.B.KERAMIKA. Rektifikované dlaždice vybírají do všech místností interiéru – obýváku, kuchyně, ložnice, koupelny, vstupní haly nebo do komerčních prostor. Většina rektifikovaných dlaždic je mrazuvzdorných a dají se použít také do exteriéru. K rektifikovaným dlažbám v lesku i matu se dají pořídit i různé dekorace z keramiky a mozaiky pro zkrášlení interiéru.

Na fotografii níže se můžete inspirovat koupelnou zákazníka, který si v sortimentu firmy vybral koupelnovou rektifikovanou dlažbu v imitaci mramoru Posh. Tu nechal položit jako obklad na stěnu.

mramor

Zákazník společnosti M.B.KERAMIKA zvolil do koupelny rektifikovanou velkoformátovou dlažbu v imitaci mramoru, kterou nechal položit jako obklad na stěnu.

Získejte inspiraci pro svůj interiér na online chatu, dostanete okamžitou odpověď na jakýkoliv dotaz

I vy byste chtěli do svého interiéru rektifikovanou dlažbu v imitaci mramoru v lesku či v matu, v imitaci kamene, betonu nebo v jiném designu? Kontaktujte specialisty z online chatu M.B.KERAMIKY, kteří vám v pracovních dnech i ve večerních hodinách a také o víkendu poskytnou okamžitou odpověď na většinu vašich dotazů a pošlou spoustu inspirace. Mohou vám poslat fotografie od zákazníků, kteří do svých interiérů zvolili rektifikované dlaždice nebo videa produktů z prodejny přesně dle vašich představ. Rádi pro vás udělají i mnoho dalšího.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl