Dřevěné žaluzie vnesou do vašeho domova kousek přírody a luxusu

Dřevěné žaluzie vnesou do vašeho domova kousek přírody a luxusu

Kategorie: BYDLENÍ

Lámete si hlavu nad tím, jakým způsobem zastínit vaše okna? Chcete mít ve svém domově i kousek přírody? Poté pro vás budou dřevěné žaluzie zcela ideální. Chcete se o nich dozvědět něco více? V tom případě by vám následující řádky neměly uniknout.



Dřevěné žaluzie je přesně ten typ zastínění oken, který uspokojí každého, kdo hledá do svého prostoru něco luxusního a zároveň se mu nelíbí technicistní materiály. Ty jsou obzvláště oblíbené v posledních letech, ale betonu, oceli a skla se člověk poměrně rychle nabaží.

Dřevo nikdy nezestárne

Dřevo je materiál, který nikdy nezestárne a hlavně nikdy neomrzí. Navíc se k němu spousta designérů vrací a používá ho k zútulnění všech těch minimalistických chladných interiérů. Použitím dřevěných žaluzií se v okně opticky usnadní přechod mezi drsnou strukturou moderních prvků a například zelení v zahradě.

Dřevo sice nikdy nezestárne, ale může podlehnout vlhkosti. Proto se dřevěné žaluzie nehodí do jakéhokoliv prostoru. Než se pro tento typ zastínění oken rozhodnete, měli byste vše důkladně promyslet.

žaluzie

Řešení se našlo v Africe

Řešení jisté nestálosti tohoto materiálu se našlo v Africe. Výrobce žaluzií Isotra nabízí řadu Woodlite, která je vyrobena z africké vrby jménem Abachi. Její dřevo je teplotně stálé a nemění své vlastnosti. Dřevěné žaluzie tak vypadají stejně bez ohledu na okolní teplotu, či světelné podmínky. Díky tomu vám budou vytvářet příjemnou atmosféru po řadu let.

Dopřejte svému interiéru trochu přírodního luxusu. Elegantní zastínění pomocí dřevěných žaluzií jen tak něco nepřekoná.

žaluzie
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Vertikální žaluzie - Autor: Polu 9. 12. 2013

     



bydleti.cz


Životní styl