Americké masážní bazénky

Americké masážní bazénky

Kategorie: BYDLENÍ

Chcete si užít ještě více luxusu a pohodlí kdykoliv se vám zachce? Odpovědí jsou americké masážní bazénky PDC Spas. To co z nich dělá nejlepší vířivky na trhu, jsou především technologické patenty; výrobní technologie používaná na stavbu lodí, pevnější a odolnější materiál u samonosné vany se zárukou až 35 let, patentovaný systém izolace TemperLOK, jednoduše nejlepší na trhu, unikátní vzduchově terapeutický systém Air´assage a extrémně výkonná tlaková filtrace. A co je důležité – ergonomicky tvarovaná prostorná lehátka navržená tak, aby poskytovala maximální pohodlí tělu při různé síle masáže a nadnášení ve vodě.



Obrázek masážní-bazénky-2Masážní bazénky PDC Spas jsou již tuto zimu k dostání přímo v Česku u prodejních partnerů společnosti Desjoyaux. Základní typy jsou k dispozici do 14 dnů od objednání, individuální výroba pak do 2 měsíců. V nabídce jsou luxusní bazénky PDC Spa pro 3 až 8 osob. Masážní vany jsou vybaveny  až 75 hydromasážními a 65 vzduchovými tryskami. Veškeré masážní bazénky jsou u PDC vyráběny na zakázku. Proč by měl být váš bazének stejný jako kterýkoli jiný? Výběr z dvanácti modelů, dvanácti barev vany a tří druhů opláštění vám dává možnost vybrat si vlastní kombinaci a mít masážní bazének, který je všechno jiné, než jen standardní.Předváděcí centrum se nachází v Obořišti u Dobříše, necelou půlhodinku z centra Prahy.

 

3 x více kvality od PDC Spas

 

Filtrační systém

 

- PDC používá tzv. tlakový systém filtrace, umístěný odděleně od bazénku, při kterém je  100% znečištěné vody zaručeně profiltrováno

- Filtr je snadno dostupný a není vidět při koupeli

- Filtrační systém přefiltruje za 3 h stejný objem vody jako systémy s oběhovým čerpadlem za celý den

 Obrázek masážní bazénky

 

 

Tepelná izolace TemperLOK

 

- tepelná izolace TemperLOK spolu s bezpečnostním krytem – nejlepší izolace na trhu!

- Teplo ze vzduchu ohřátého pod opláštěním vyzařuje zpět do vodní lázně

- Snadný přístup k veškeré technologii umístěné pod opláštěním

 

 

 

 

Masáž vzduchem AIRASSAGE

 

Obrázek masážní bazénky 3- vzduchový kanál zabudovaný do skořepiny umožňuje až 65 vzduchových výstupů a zaručuje tak dokonalé provzdušnění celé lázně

- vzduchová masáž používá teplý vzduch ohřátý v prostoru technologie

- aromaterapie naplní prostor vonným vzduchem a zvyšuje tak účinek terapie

 

 

 

PDC Spas:Komfort, design, dokonalé provedení a servis, jsou kvalitami, které se zasluhují o raketový růst firmy Plastic Development Company již 49 let. Spolehlivost PDC začíná u nejlepších surovin a nepřekonatelné pětatřicetileté záruky. U PDC byly každá kontura, každá křivka a každé umístění trysky designovány pro naprostou rozkoš těla. Společnost využívá součástky nejvyšší kvality jako Gecko Electronics, Waterflow/EMG čerpadla, trysky Pentair, Lucite Akryl, a další. Nabízí garance 2 roky na technickou část a na vodoinstalační materiál, 15 let na povrchovou úpravu a až 35 let na skelet.

 

Vířivé bazény


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl