Levné kuchyňské linky a jídelní stoly? Inspirujte se

Levné kuchyňské linky a jídelní stoly? Inspirujte se

Kategorie: KUCHYNĚ

Kuchyňská linka je v každém domě něčím unikátním, ba až skoro posvátným. Vždyť právě zde vznikají často ty nejchutnější domácí kulinářské výtvory.



Jenže proto, aby tomu tak bylo, tak musíte být se svou kuchyní na 100 % spokojeni a sladěni. Jinak vám tam prostě nikdy nebude pořádně chutnat.

Mnoho lidí, co se týče moderních kuchyní a vůbec třeba doplňkového nábytku do kuchyně, kalkuluje v hlavě logicky s tím, že moderní a krásná kuchyně = drahá kuchyně. Ale ve skutečnosti tomu vůbec tak není. Levné kuchyňské linky tedy nejsou žádným pohádkovým výmyslem nějaké choré mysli, ale reálným kusem nábytku, který si můžete do cca 20 tisíc korun snadno na našem trhu pořídit.

Bílá kuchyňská linka

Nebo vám přijde taková částka za kuchyňskou linku, kterou navíc kupujete častokrát i jen jednou za život, naprosto ekonomicky nepřijatelná?

Nemyslíme si, protože partneři, kteří spolu už nějaký ten pátek žijí, zasnoubení je na spadnutí a jejich měsíční platy se pohybují alespoň v průměrných vodách, tak mají určitě prostředky na to, pořídit si levnou a zároveň moderní kuchyňskou linku + i nějaký ten krásný jídelní stůl k tomu.

Podívejte se společně s námi, jakými barvami a stylem mohou levné kuchyňské linky přirozeně tančit, aniž by ztratili něco ze svého přepychového půvabu a lesku.

Hnědá rustikální kuchyňská linka s vůní přírody

Hnědá kuchyňská linka

Hnědá je barvou, z které se na člověka snadno přenáší příjemně hřejivé teplo. Kuchyňská linka např. v olšovém či kaštanovém provedení může být jemným a decentním vrcholem vašeho domova, ještě více umocněného za toho předpokladu, že i zbytek obytných prostorů ctí v nábytku dřevo a jeho mocné kouzlo.

A kam by se v takové „přírodní domácnosti“ dalo nejlépe zasednout k právě dovařenému a lahodně vypadajícímu jídlu? Masivní dřevěný jídelní stůl v dekorové barvě ořechu nebo třešně bude jistě skvělou volbou.

Luxusní stříbrná kuchyňská linka jen tak nezevšední

Stříbrná kuchyňská linka

Sledujete nejnovější designové trendy a rozhodně předem víte, že vás nelákají kuchyně s atmosférickou vůní celého lesa na svém pozadí? Tak v tom případě je zajímavou možností kombinace stříbrné, šedé a bílé barvy do jedné působivě esteticky vypadající a ucelené roviny.

A otázka na vhodně zvolený jídelní stůl? Skleněný jídelní stůl bude v takové kuchyni úžasně a zároveň nenuceně zapadat do celého jejího vybraného vkusu.

Červená kuchyňská linka může být až hravě smyslnou radostí

Červená kuchyňská linka

Červená? Není to až moc provokativní? Myslete si o tom, co chcete, ale červená barva dodá kuchyni svérázný exotický ráz neboli trochu „okoření vaší domácnost, a to ani nemusíte nijak zvlášť holdovat „ďábelsky“ temperamentní a pálivé mexické kuchyni.

Do červené kuchyni se může dobře hodit bílý či skleněný stůl, který rozhodně „divokou“ atmosféru ničím záludným hned tak nepřekazí.

Související články:

Nová levná kuchyně - Korpusy
Nová levná kuchyně - Moderní kuchyně
Nová levná kuchyně - Kuchyňské dvířka
Nová levná kuchyně - Pracovní desky
Nová levná kuchyně - Kování


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Kuchyň v Provence stylu - Autor: Milena 29. 9. 2015
 Kuchyně - Autor: Lenka 23. 3. 2016

     



bydleti.cz


Životní styl