Bílé interiérové dveře - proč je chtít a jaké jsou jejich výhody

Bílé interiérové dveře - proč je chtít a jaké jsou jejich výhody

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Jaké vybrat dveře do interiéru - důležitá otázka pro mnoho rodin a majitelů nemovitostí. Jestli nechcete sáhnout vedle a po letech si vyčítat, že jste kdysi zvolili špatně, dejte na klasiku v podobě bílých interiérových dveří. Proč? Důvodů je hned několik.



Interiérové dveře dnes seženete v nepřeberném množství dekorů a barev a právě to může být občas problém. Jaký dekor je ten pravý a jaká barva by vašemu interiéru slušela? Pokud si nejste stoprocentně jisti, že dokážete vybrat takové dveře do interiéru, které vás budou svým vzhledem bavit i po letech, netrapte se zbytečným rozhodováním.

Bílé interiérové dveře jsou klasikou, která se ale řadí k nejoblíbenějším variantám dveří používaných v rozmanitých typech interiérů. Zdá se vám, že dveře v bílé barvě jsou nudné a není důvod jim věnovat moc pozornosti? Chyba. I u prodejce interiérových dveří, společnosti Plancher, byste zjistili, že mezi zákazníky se bílé dveře těší velké oblibě, i přesto, že v nabídce lze volit ze stovek dalších možností.

5 důvodů, díky kterým si budete chtít bílé dveře pořídit i vy

Co tedy patří k výhodám, kterými se pyšní bílé dveře do interiéru?

  1. Bílé dveře nevyblednou. Bílá je prostě bílá a zesvětlat už nemůže. Díky tomu si budete užívat stejnou podobu dveří teď, za týden, za měsíc i za rok.
  2. Dveře v bílé barvě jsou univerzální. Můžete je kombinovat s jakoukoli další barvou, hodí se pro všechny designové styly, zapadnou ve všech typech interiérů - v rodinných domech, v panelácích, v kancelářích i v provozovnách.
  3. S bílými dveřmi se nemusíte bát, že by někdy vyšly z módy. To se nestane, jsou prostě a jednoduše nadčasové.
  4. Bílá barva je barva elegance, a proto i dveře v bílé barvě působí vznešeně, ladně a uhlazeně. Nejsou provokativní ani nevkusné.
  5. Chcete se realizovat v designovém ztvárnění interiéru? Bílé dveře vám s tím pomohou. Jsou minimalistické, a proto nebudou kazit dojem v extravagantním interiéru a skvěle doplní i střídmě zařízené prostory.

dveře

Samozřejmě když se zmiňují výhody, měly by se zmínit i nevýhody toho, když si pořídíte dveře v čistě bílém dekoru. Je pravdou, že bílá barva se snadněji ušpiní, a proto se musí více dbát na odstraňování nečistot. Bílé dveře také nejsou úplně vhodné k bílé výmalbě stěn, pokud tedy není vaším záměrem, aby dveře co nejvíce splynuly se stěnou.

Náš tip: Nakupujte podlahy a dveře z pohodlí domova v e-shopu. Vše si jednoduše nakonfigurujete a objednáte.

Bílá není jen jedna

Věděli jste, že bílá barva má mnoho odstínů? Proto i bílé interiérové dveře mohou mít mnoho podob i přesto, že jde stále o dveře v bílém odstínu. Mezi bílými odstíny se proto objevuje čistě bílá, sněhově bílá, krémově bílá, odstín mezi čistě bílou a krémově bílou, slonová kost, smetanově bílá, bílé cappucino, holubí šeď, bílá v odstínu přírodního lnu nebo třeba vanilkově bílá. Vždy jde o to, jestli chcete spíše teplejší odstín bílé, která prostor pocitově prohřeje nebo byste raději studenější odstín, který naopak prostor ochladí.

dveře

I bílé dveře do interiéru vám nabízejí mnoho možností, ať už jde o konkrétní odstín nebo například o to, jestli vyberete bílé interiérové dveře plné, prosklené, s klasickým nebo netradičním kováním atd. Vyzkoušejte bílé dveře, zklamaní určitě nebudete.

Další tipy na stylové interiérové dveře naleznete v našem článku zde.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl