Smart žárovky pomohou vyladit vaši domácí atmosféru

Smart žárovky pomohou vyladit vaši domácí atmosféru

Kategorie: OSVĚTLENÍ

Už jste slyšeli o nové generaci osvětlení? Fakt, že je úsporné, už sám o sobě nestačí. Doba jde totiž neustále kupředu. Tak například, dnes lze měnit teplotu světla každým okamžikem. Stačí k tomu jediné kliknutí v mobilní aplikaci.



Zábavě tak nic nebrání, zvolte si přednastavenou barevnou scénu a okouzlete společnost, kterou jste si pozvali na večerní párty. Potřebujete přepnout a soustředit se na práci? Jistě, přepněte do studené bílé a všechno vám půjde výborně od ruky. Technologický vývoj totiž nelze zastavit a nyní míří i do našich domácností.

Jednoduchá instalace je výhodou

Pokud ještě nejste spojenci s moderní technikou, obavy rozhodně nejsou na místě. Smart žárovky jsou totiž přívětivé i pro ty, kteří si ještě na online prostředí úplně nezvykli. Zapojení je snadné a zvládne jej každý, bude vám stačit pouhých pár minut. A pak už záleží jen na vás, čemu dáte přednost. Nabízí se také přednastavené barevné scény, ze kterých si vyberou i ti, kdo sází jen na skutečnou originalitu ve světě domácího osvětlení. Ovládání hlasem je k dispozici, pokud máte doma systém Amazon Alexa, lze provést snadné spojení a usnadnit si život ještě víc. Lákalo by vás probuzení světlem? Stačí si vše nastavit v rámci mobilní aplikace, třeba na sedmou hodinu ranní.

žárovky

Dlouholetá životnost potěší všechny

Produkt s paticí E27 zvládne až 30 000 hodin svitu. Jinými slovy, můžete se na něj v domácnosti spolehnout několik dlouhých let. Výborně zapadne do každé místnosti, ať už mu dáte přednost v pokojíčcích dětí nebo ložnici, obýváku a kuchyni. Je to univerzál, který vždy odvede velmi dobrou práci. Stabilně fungují i v prostředí, kde jsou teploty pod nulou, jako je například garáž. Pokud vás tato tématika zaujala, více podnětných informací najdete na cel-tec.cz!


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl