Vanu nebo sprchový kout?

Vanu nebo sprchový kout?

Kategorie: KOUPELNY

Každý by si rád užil koupání i sprchování, ale pokud je prostor koupelny menší, než bychom potřebovali, obvykle volíme raději vanu. V té se můžeme i sprchovat, kdežto ve sprchovém koutu se nevykoupeme!

Subway-008.jpgPohodlné sprchování vstoje ve vaně si užijete díky nové asymetrické P-vaně Subway od Villeroy & Boch, která kombinuje sprchovou vaničku a vanu v jednom. Díky praktickému tvaru „P“ a  rozměrům pouhých 170 x 75 cm představuje atraktivní řešení s překvapivě prostornou sprchovou zónou a je tak ideální pro menší koupelny. Objem vany včetně 1 člověka je 215 l. Vana je dodávána v levé i pravé variantě včetně panelu a sprchové zástěny. Cena vany je od 23.920,- Kč bez DPH a je možné ji za příplatek doplnit o masážní systém. Vybírat můžete z lesklé i matné varianty.

 

Stejně jako ostatní modely Subway, které se vyrábí v obdélníkové, šestiúhelníkové a oválné variantě a také jako rohové vany (s rohem i bez) i jako skosená varianta pro pravou i levou ruku, je i tato asymetrická vana vyrobena z vysoce kvalitního akrylu, může se pochlubit čistým designem a dobře skrytými funkcemi a představuje vynikající poměr cena/kvalita.

 

Koupelnová kolekce Subway patří k  nejprodávanější v moderní historii firmy Villeroy & Boch. Úspěch slaví již od svého uvedení v roce 2003 na vropských i zámořských trzích ve všech 125 zemích, kde se značka prodává. Méně je více, taková je devíza tvarově dokonalého ztvárnění. Kolekce Subway svým puristickým, přímočarým a moderním designem uvádí tuto zásadu v život. Úspěch kolekce také spočívá v její mimořádně příznivé ceně. Subway pro mnoho zákazníků znamená vstup do světa Villeroy & Boch. V letošním roce se úspěšná kolekce Subway rozšířila o řadu akrylátových van a sprchových koutů z oblasti wellness. Dnes je tak v nabídce již 17 typů (rohové, obdélníkové,oválné,offsetové – zúžená v prostoru pro nohy), z toho 13 novinka 2007 a 1 novinka 2008 - vana se sprchových koutem ve tvaru P.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl