Osobní masér do každé vany

Osobní masér do každé vany

Kategorie: KOUPELNY

Sníte o možnosti dopřát si masáž každý den? A co mít doma rovnou vlastní malé relaxační studio? Přijdete večer domů, další náročný den za vámi, bolí vás celé tělo... Tou nejúčinnější zbraní proti únavě tělesné i duševní je zaručený recept s názvem hydromasáž, lázeň plná bublinek a pulsujících proudů vody, které hýčkají a léčí vaše tělo.

jets.jpgStačí se jen obrátit na ty správné odborníky a do pár týdnů máte ze své koupelny opravdový ráj na zemi.

           

Již před zahájením rekonstrukce nebo zařizováním nové koupelny by si každý měl důkladně rozmyslet, co od této místnosti očekává, jaká její zařízení bude v praxi opravdu využívat a zda chce ve své koupelně také odpočívat a nabírat novou energii. „Hydromasážní systémy si dnes můžete nechat zabudovat do jakékoliv vany, kterou si pro svou novou koupelnu vyberete, a díky příznivým cenám si hydromasáž může dovolit prakticky každý,“ říká Radovan Hruška, marketingový manažer společnosti Sapho koupelny, která tyto systémy nejen dodává, ale vyvíjí také své vlastní hydromasážní vany. Například systémTurboair, který do van dodává výhradně Sapho, vytváří lázeň se závojem jemných perliček, které doslova obalí vaše tělo a dokonale promasírují jeho povrch včetně nervových zakončení v celé pokožce. Gejzíry bublinek vhání do vody až 60 drobných mikrotrysek ze dna vany, o kterých díky speciálnímu zabroušení nebudete vůbec vědět.

 Auriga.jpg

Kromě perličkové lázně si můžete dopřát masáž většími tryskami, které vypouští pulsující proudy teplé vody z boků vany, nasměrované přímo proti bolestivým místům na těle. Směr těchto trysek si navíc můžete individuálně nastavit přímo z vany. Cíleně si tak uvolníte ztuhlá záda, bolavé klouby nebo promasírujete chodidla. Důležitá informace pro ženy: pomocí pravidelného střídání intenzity proudů od chodidel směrem k srdci se rozpohybuje krevní oběh a hlavně lymfatický systém, který odplavuje škodliviny z celého těla. Mimo jiné také z problematických partií, kde se rád ukládá nechtěný tuk a další nečistoty. Účinně vám tak pomůže v nerovném boji s celulitidou.

 

Nový rozměr své hydromasáži dodáte využitím blahodárných účinků barevného světla, známé jako chromoterapie. „Chromoterapie je lečivá metoda prověřená staletími, rozhodli jsme se ji tedy ve spojení s hydromasážemi nabídnout také svým zákazníkům. Na požádání do vany nainstalujeme barevné LED diody, díky kterým si můžete masáž zpříjemnit střídajícími cykly barev,“ doplňuje Radovan Hruška ze Sapho. Barvy se mohou automaticky  proměňovat v pravidelných intervalech nebo si můžete v kterémkoliv okamžiku zablokovat diody na své oblíbené barvě: žluté s pozitivním vlivem na mrzuté a melancholické nálady, nebo hřejivé červené, která oživuje, zlepšuje krevní oběh, a urychluje látkovou výměnu; zelená je barvou rovnováhy, harmonie a přírody, která vás uklidní, zlepší náladu, zvýší sebevědomí, modrá zase pozitivně zapůsobí na vaši vnitřní rovnováhu, uklidní myšlenky a navodí příjemný spánek.

 

Než se ponoříte do vany plné bublinek, je dobré vědět několik drobných rad, jak si lázeň dokonale užít a mít z ní opravdu maximální požitek. Poslední jídlo před koupelí byste si měli dát nejpozději dvě hodiny předtím. Ideální teplota vody je teplota lidského těla, tedy ne více než 37°C, doporučená doba hydromasáže je 15 minut; podle toho, jak se cítíte, můžete v bublinkách spočinout až půl hodiny. Pozor ale při vylézání z vany na přílišné uvolnění svalů! Po koupeli si ještě pět až deset minut vklidu poležte a nechte doznít účinky hydromasáže.

 

Hydromasáže-Athina.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Osobní masér do každé vany - Autor: Jarda 16. 8. 2008

     



bydleti.cz


Životní styl