Nová řada nábytku do koupelny

Nová řada nábytku do koupelny

Kategorie: KOUPELNY

Nová řada nábytku do koupelny Shape skýtá nebývale široké možnosti designu.

Shape od Villeroy & Boch je řada modulárního nábytku navržená s přesností na milimetr tak, aby odpovídala individuálním požadavkům a tužbám. Tento neokázalý moderní design skýtá široké možnosti při plánování a instalaci vybavení koupelny osobitým a nezávislým způsobem.

 

Pevné i flexibilní

 

nabytek-do-koupelny.jpgShape je modulární systém pro umyvadla s vrchní deskou a úložnými prvky. Díky flexibilní šířce umožňuje naprosto precizní plánování a může být perfektně upraven tak, aby odpovídal prostoru koupelny a vkusu zákazníka. Vybrat si můžete z 18 toaletních skříněk: pro umyvadla montovaná na povrch se dodává 14 cm silná vrchní deska s pevnými šířkami 750mm, 1350 mm a 1650 mm, 23-centimetrová toaletní skříňka s jednou či dvěma zásuvkami a 41-centimetrová toaletní skřínka s dvěma či čtyřmi zásuvkami. K dispozici jsou také vrchní desky s proměnlivou šířkou a toaletní skřínky s výškou 23 a 41 cm s jednou nebo dvěma zásuvkami, které se vyrábějí s milimetrovou přesností v šířkách od 750 do 1650 mm tak, aby přesně vyhovovaly požadavkům zákazníka. Pro obdélníkové umyvadlo Loop & Friends se dodává šest různých verzí s šířkami 750 mm, 1350 mm a 1650 mm s 14cm silnou seříznutou vrchní deskou a 41-centimetrovou skříňkou s různým uspořádáním zásuvek.

 

Dodává se též vysoká skříňka, poličkový systém, skříňka pod umyvadlo, postranní skřínka, postranní deska a skřínka na kolečkách s víkem, stejně jako zrcadlo z řady More to see.

 nabytek-do-koupelny-2.jpg

Špičkový design a propracovaná povrchová úprava „tone-in-tone“

 

Pokud jde o design řady Shape, důraz je i zde kladen na individualitu. V souladu se stylem Metropolitan jsou jeho linie čisté a čelní strany úzké tak, aby vynikla elegance nábytku. Držák na ručníky z anodizovaného hliníku odráží design řady Shape a podtrhuje jeho modernost. Vysoce kvalitní povrchové úpravy včetně teplého nádechu dřeva Merano a výrazně tmavého dřeva Macassar jsou vizuálně poutavé díky výrazné struktuře dřeva, která spoluvytváří v koupelně útulnou atmosféru. Nová povrchová úprava Arabesque je záměrnou provokací a kombinuje křiklavou velkolepost s delikátní lehkostí a plně rezonuje se současným trendem živého zdobení. Vytříbené zdobení tone-in-tone dodává čistému designu řady Shape novou a lehkomyslnou propracovanost a podtrhuje stylovou jedinečnost nábytku.

 

Všestrannost a dokonalost

 

nabytek-do-koupelny-3.jpgNábytek Shape je také velmi praktický a je možné jej vzájemně oddělit pomocí hliníkových či skleněných posuvných zástěn tak, aby byly splněny požadavky jednotlivých uživatelů. Chytře ukryté úložné prostory, poličky s velkorysými rozměry a funkční detaily dodávají každé koupelně pohodlný, útulný charakter. Shape také umožňuje nejvyšší přesnost při montáži umyvadel: zapuštěná umyvadla mohou být zcela zarovnána s povrchem.

 

Shape je ideální pro ty, kteří hledají maximální flexibilitu a individuální přístup při plánování koupelny: čistý design, elegantní vzhled a nesmírně flexibilní velikosti umožňují koncipovat koupelnu tak, aby v sobě nesla nádech osobitosti.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl