Nová, nezávislá řada flexibilních a univerzálních zrcadel – More to See

Nová, nezávislá řada flexibilních a univerzálních zrcadel – More to See

Kategorie: KOUPELNY

More to see je jméno atraktivní série zrcadel, kterou Villeroy & Boch prezentoval na mezinárodním jarním veletrhu ISH 2007 ve Frankfurtu nad Mohanem. Řada je navržena jako komplexní systém různě kombinovatelných prvků, jako jsou zásuvky, skleněné poličky, tři druhy světel nebo vyhřívání zrcadla.

More to See 007.jpg

 

 

 

K dispozici je i flexibilní dálkový ovladač, který světlo zapíná a vypíná. Díky této rozmanitosti a množství různých variant si může zákazník sám sestavit svou koncepci zrcadla v souladu se svými individuálními potřebami, vkusem i finančními možnostmi.

 

 

Všechna zrcadla jsou vysoká 75 cm a navržena tak, aby se hodily k běžným šířkám umyvadel. K dispozici jsou následující velikosti: 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm a 130 cm.

More to See 007a.jpg

 

 

 

Zákazníci, kteří se ve své koupelně rozhodli pro Villeroy & Boch a chtějí také značkové zrcadlo, nebudou mít problém najít v řadě More to See to správné, které nejvhodněji doplní jejich umyvadlo. Vzhledem k tomu, že řada More to See  je záměrně neutrální, je velmi univerzální a hodí se do koupelny jakéhokoliv stylu.

 

 

 

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl