New Wave Family - Design v koupelně pro novou dobu

New Wave Family - Design v koupelně pro novou dobu

Kategorie: KOUPELNY

Nový tvar porcelánu, skleniček, příborů a doplňků z oblasti stolní kultury vzbudil nadšení u odborníků i konečných zákazníků. V roce 2004 získal asymetrický kávový hrnek první cenu v německé soutěži o nejlepší technologickou a designovou inovaci roku. Na mimořádný úspěch rychle reagovala divize koupelen a wellness Villeroy & Boch vyrábějící sanitu a v roce 2005 představila na světovém veletrhu ISH ve Frankfurtu umyvadlo a vanu ve tvaru vlny.

NewWave-koupelny-2.jpgPokud se zajímáte o design, obdivujete netradiční, pozoruhodné tvary, svezte se na vlně, a to doslova na nové vlně značky Villeroy & Boch. NewWave je synonymem neopakovatelného úspěchu značky Villeroy & Boch, který se datuje od jara 2001, kdy byla představena rozsáhlá extravagantní kolekce jídelního servisu ve tvaru vlny.

 

Nový tvar porcelánu, skleniček, příborů a doplňků z oblasti stolní kultury vzbudil stejné nadšení u odborníků i konečných zákazníků. V roce 2004 získal asymetrický kávový hrnek první cenu v německé soutěži o nejlepší technologickou a designovou inovaci roku ("German Business Innovation Award") a stal se symbolem nejen pro celou divizi stolování ale i samotnou značku.

 

Na mimořádný úspěch rychle reagovala divize koupelen a wellness Villeroy & Boch vyrábějící sanitu a v roce 2005 představila na světovém veletrhu ISH ve Frankfurtu umyvadlo a vanu ve tvaru vlny. Harmonický tvar je pro svět koupelny přirozený, Opakující se motiv vlny evokuje vodní element, jeho živelnost, nekonečný pohyb i plynulost a hluboký klid, který pociťujeme při pozorování moře nebo vodní hladiny. Kolekce je doplněna o skříňku pod umyvadlo i ladící obklady s hravou vlnkou.

 

Odvážná rodina New Wave se vlní napříč všemi divizemi firmy Villeroy & Boch i dnes - koupelnou, kuchyní, obklady a stolováním, které úspěšnou sérii rozšiřuje téměř každý rok.

 NewWave-umyvadlo.jpg

Harmonická vlna pro extravagantní koupelnu              

 

Umyvadlo NewWave Loop & Friends se dodává v zápustném provedení a k postavení na desku ve velikosti 60x45 cm a jako umyvadlo k zabudování zdola ve velikosti 51x32 cm. (cena od 6900,- Kč bez DPH)

 

Pro umyvadlo NewWave Loop & Friends byl stávající nábytkový program rozšířen o skříňku pod umyvadlo, kde se opakuje designový motiv vlny: čelní stěna z přírodní javorové dýhy přejímá její charakteristickou strukturu.

Cena: 23.650,-Kč

 

NewWave-koupelny-3.jpgVana New Wave poskytuje díky netradičnímu 3D tvaru optimální komfort, pro milovníky wellness lze doplnit o masážní systém. Je k dispozicie ve třech modelech a pěti velikostech: obdélník, ovál a šestihran s rozměry od 170 x 70 cm do 190 x 90 cm. Vana z kvalitní může být instalována samostatně stojící nebo zabudovaná.  Lesk – 33.690,- Kč, Mat – 38.744,- Kč (pro rozměr 190x90cm)

 

Obdélník: 170 x 70 cm, 180 x 80 cm a 190 x 90 cm.

Ovál: 180 x 80 cm

Šestihran:, 190 x 90 cm.

Klasický – 736Euro, V barvě – 824Euro

 

NewWave-koupelny.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl