Módní lesk do koupelen

Módní lesk do koupelen

Kategorie: KOUPELNY

V souladu se současnými trendy a přesto nadčasové – takové jsou nové zrcadlově lesklé povrchové úpravy koupelnového nábytku Central Line Fashion od Villeroy & Boch v radikálním bílém a černém odstínu Glossy White a Glossy Black. Díky vysokému lesku a trendy bílo-černé kombinaci je svěží řada Central Line Fashion ideální pro ty, kteří chtějí stylovou a odvážnou koupelnu a potrpí si na individualistickou extravaganci.

koupelny-trendy-2008a.jpgNeuvěřitelně všestranná řada nábytku, nestárnoucí čistý design s důrazem na přímé linie,  prostorné poličky a úložné prostory – to vše podporuje neustálý zájem a popularitu zákazníků s různými životními styly. V neposlední řadě je velkým lákadlem dobrý poměr ceny a kvality.

 

S více než 1700 různými prvky je Central Line nejúspěšnější a vůbec nejširší nábytkovou řadou pro koupelny od Villeroy & Boch. V důsledku obrovského zájmu zákazníků představila Villeroy & Boch na veletrhu SHK 2008 ve Frankfurtu vedle linie Standard s osvědčenými povrchovými úpravami White (bílá), Macassar (čokoládově hnědočerná), Walnut (ořech) a Cherry (třešeň), zcela novou, módní linii Fashion s vysoce lesklými povrchy v módní černé a bílé barvě Glossy White a Glossy Black.

 

Ještě větší prostor pro kombinace s novými umyvadly

 

Řada nábytku Central Line je nyní ještě rozmanitější: zatímco doposud ladil nábytek s keramickými umyvadly z řad Subway, Velvet a Variable a také s umyvadly Loop & Friends (určenými k povrchovému upevnění), nyní vyvinul Villeroy & Boch další toaletní umyvadla pro modely řady Memento a Metric Art, navíc také pro Loop & Friends. S novými toaletními umyvadly, která jsou k dispozici pro Central Line Standard a pro linii Fashion, vytváří Villeroy & Boch ještě větší prostor pro kombinace a osobitý design koupelny.

 

koupelny-trendy-2008.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl