Historie a avantgarda v koupelně

Historie a avantgarda v koupelně

Kategorie: KOUPELNY

Memento New Glory Platinum to je směs historie a avantgardy v současných koupelnách. Villeroy & Boch přináší do koupelen novou interpretaci zámeckého “neo-barokního” trendu.

koupelna-Memento.jpgLifestylová firma Villeroy & Boch přináší do koupelen novou interpretaci zámeckého “neo-barokního” trendu.  Výstřední umyvadlo Memento New Glory Platinum s povrchem z pravé platiny, které bylo poprvé představeno na jarním mezinárodní výstavě sanity ve Frankfurtu, otevírá novou dimenzi v luxusní kategorii sanity. V souladu s mottem „rozum se snoubí se smyslností“, které kolekci Memento provází, se v tomto případě snoubí velkolepé zdobení, klasické stylové prvky a jednoduchý až minimalistický tvar umyvadel. 

Přepychový lesk časů dávno minulých

Vzácný platinový povrch společně s exkluzivním zdobením, posouvá design interiéru koupelny na vyšší úroveň. Minimalistický obdélníkový tvar umyvadel Memento, inspirovaný nadčasovým designem školy Bauhaus, doplňuje modulární stejnojmenný puristický nábytek se sametově matnou lakovanou dýhou ze dřeva Amazakoue a černě lakovaným sklem. Extravagantně zdobené umyvadlo Memento New Glory reprezentuje přepychový lesk časů dávno minulých, zároveň však úspěšně odkazuje na moderní, puristický design. Je ideální jako elegantní vybavení koupelny inspirované

Dekorovaná varianta umyvadel Memento New Glory od Villeroy & Boch se dodává v rozměrech 50, 60, 80 a 120 cm a v závěsném provedení v rozměrech 50 a 60 cm.

Extra tip: díky nové vodovodní baterii Square Exclusive s rukojeťmi z pravého křišťálu STRASS® Swarovski® je možné koupelna-Memento-2.jpgdovést luxusní design koupelny k dokonalosti.

Kohoutky Swarovksi se musí k baterii objednat samostatně a to i ke starším modelům řady Square. Cena jednoho kusu od cca 4.600,00 Kč vč DPH, k dostání budou od července.

Obklady New Glory ve čtyřech barvách

Villeroy & Boch nabízí neobarokní zdobené obklady New Glory, která vytváří okouzlující střídání matného a lesklého povrchu v závislosti na měnícím se světle v koupelně. Řada se skládá ze základních matných kachliček v bílé a krémové a jemně zdobených kachliček v krémové, tmavě červené, bílé a šedé. Doplněna je o stříbrno-bílou mozaiku.

Umyvadlo a série obkladů společně vytvářejí pozoruhodnou koupelnovou sestavu vyznačující se charakteristickým rostlinným dekorem Villeroy & Boch, která poskytuje celou škálu stylistických efektů, od příkrých kontrastů po jemné harmonie.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl