Americká lednice

Americká lednice

Kategorie: ELEKTRO

Výběr chladničky se v našich domácnostech stává obvykle velkou událostí. Každý by rád vybral takovou, která bude svou kapacitou odpovídat počtu osob v domácnosti a přizpůsobí se našim nákupním potřebám. Pro mnohočlenné rodiny či náročné spotřebitele je na trhu vhodné řešení - chladničky Side by Side neboli americké lednice.

americká lednice.jpgTento typ ledniček vyniká především svou prostorností. Rozdíl ve srovnání s běžnou chladničkou je zřejmý na první pohled. Dvě od sebe otevíratelná křídla dveří skrývají dostatečný prostor pro všechny nakoupené potraviny a umožňují k nim snadnější přístup a manipulaci s nimi. 

Lednice jsou rozděleny na dvě části – levá strana je mrazicí a pravá část je přidělená chladničce. Prostor chladničky i mrazničky je rozdělen na několik teplotních zón. Při častém otevírání dochází k oteplování vnitřních prostor, v letních dnech tedy jistě oceníte vnější přístup k nápojům, který je řešen otevíratelnými dvířky v pravé části chladničky. Velkou předností Side by Side chladniček je možnost napojení na vodu, která je k dispozici vychlazená na levém křídle dveří. 

Chladničky Side by Side disponují mnoha dalšími funkcemi, jsou vybaveny beznámrazovým systémem a automatickým odmrazováním. Často jistě využijete i funkce jako je rychlé zmrazení či zchlazení. Na digitálním displeji zvolíte požadovanou teplotu v ledničce či mrazničce, díky jedinému stisknutí si nalijete sklenku čerstvě vychlazené vody či spustíte výrobu ledu. 

S chladničkami Side by Side už nebudete muset řešit problémy s nedostatkem místa v lednici. Nestane se vám, že byste museli přemýšlet, kam uložit zásoby potravin na období svátků nebo kde nachladit objemné nápojové láhve. 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl