Grand Prix pro komodu Porte

Grand Prix pro komodu Porte

Kategorie: NÁBYTEK

Komoda Porte R od společnosti Dřevotvar Jablonné nad Orlicí získala na 19. veletrhu Pragointerier cenu za nejlepší exponát Salonu novinek a designu. Odborná porota ocenila čisté tvarové řešení, perfektní řemeslné zpracování a širokou škálu funkčních variant.

Komoda-R-1582.jpgDesigner Dřevotvaru ing. Jan Sedláček si za svou nápaditost a kreativitu odnesl Grand Prix již podruhé, poprvé na sebe upozornil v roce 2006 první cenou za předsíňový program Entre.

 

Pragointerier se těší pověsti nejobsažnější a nejvýznamnější akce svého druhu v České republice. Prezentují se zde nejrůznější vystavovatelé z oblasti interiérů – výrobci nábytku, podlahovin, bytového textilu, svítidel i doplňků. Součást bohatého doprovodného pro-gramu tvoří i oblíbené soutěže výrobců a vystavovatelů, kteří se tradičně utkávají v soutěžích Lůžko v interiéru, Nejlepší expozice či v Soutěži o GRAND PRIX v Salonu novinek a designu, kterou letos získala středněvysoká komoda z dílny družstva Dřevotvar Jablonné nad Orlicí.

 

Středněvysoké komody – označené jako Porte P a Porte R – tvoří novinku nábytkové řady PORTE. Šířka a hloubka obou komod vychází z rozměrů nižších komod G (150 x 55/49,5) a H (200 x 55/49,5), ale výška komod P a R je 74,5 cm. Záda těchto komod jsou navíc odsazena o 10 cm od zadní hrany a opatřena průchody na kabely. Obrovskou výhodou komod Porte je široká variabilita jejich vnitřního vybavení, která zaručuje skutečně individuální řešení obývacích pokojů, jídelen a pracoven. Nabídka kombinací je tak rozmanitá, že si z ní vybere opravdu každý. Konečná výbava závisí pouze na přání a požadavcích zákazníka – může být doplněna jak policemi, tak úzkými nebo vysokými zásuvkami. K vybavení komod jsou připraveny také nové typy zásuvek, a to zásuvka velká nízká (doposud jen velká) a zásuvka velká zdvojená (pod jedním společným čelem 2 zásuvky). Výrobce ke komodám nabízí dva druhy kovových úchytek - žensky zaoblený typ B nebo „stříškový“ typ A . Povrchová úprava úchytek je sladěna s kovovými profily na podnoži skříněk.

 Komoda-R-1562.jpg

Co se týče provedení, vévodí moderní materiály na přírodní bázi. Nábytek je (v souladu s aktuálními nábytkářskými trendy) vyroben v kombinaci velmi kvalitního bukového masivu a přírodní dýhy. Kromě přírodního provedení si lze vybrat některý z dalších čtyř odstínů moření - světlehnědý, tmavohnědý, třešeň a calvados. Policové podpěry jsou výškově stavitelné. Vodící dráhy výsuvů nevyžadují žádnou údržbu. Na konečnou povrchovou úpravu je použit vysoce odolný polyuretanový lak, který snižuje možnost poškrábání nábytku a díky UV filtru zajišťuje dlouhodobou barevnost stálost.

 

Ceny produktů odpovídají kvalitě provedení – vítězná středněvysoká komoda Porte R se zásuvkami stojí 21.785,-Kč (s DPH), její cena se pak liší v závislosti na vnitřním vybavení.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl