Varné desky v bílém provedení

Varné desky v bílém provedení

Kategorie: KUCHYNĚ

I když jsme si sněhu letos příliš neužili, milovníky bílé jistě potěší nová indukční varná deska ACM 847 BA/WH od společnosti Whirlpool. Originální a zároveň nadčasový design této varné desky v bílém provedení dodá kuchyni nové kouzlo i energii.



Nová sklokeramická varná deska Whirlpool ACM 847 BA/WH je díky svému neotřelému bílému provedení tou pravou volbou jak pro vyznavače minimalismu a moderních trendů, tak i pro milovníky bílé barvy jako takové. Za originálním vzhledem se ale skrývá mnohem více. Vaření na této varné desce je rychlé, bezpečné a energeticky nenáročné. Díky unikátní technologii 6. smysl varná deska zaznamená bod varu v hrnci a upozorní na něj vizuálním a akustickým signálem. 6. smysl udrží konstantní teplotu i po přidání potravin do vroucí vody a var případně udržuje po přesně nastavenou dobu. Po uplynutí této doby se plotýnka automaticky vypne.

Bílá varná deska má standardní rozměr 58 cm a čtyři indukční plotny, z nichž dvě tvoří tzv. flexi zónu. Flexi zóna propojuje dvě plotýnky v jednu aktivní zónu, na kterou je možné umístit větší nebo oválný hrnec či několik menších. Pokud preferujete vaření a smažení na velkých pánvích, je pro vás připravena MAXI zóna, tedy varná zóna o průměru až 240 mm. Snadné a velmi intuitivní ovládání pouhým pohybem prstu po varné desce zajišťuje funkce Slider.

Whirlpool ACM 847 BA/WH

Nejen maminky odbíhající k dětem rovněž ocení funkci Pauza, která umožnuje dočasné přerušení probíhajícího vaření. Nechybí ani funkce Power Booster pro maximálně rychlý ohřev s úsporou energie. Varná deska se dodává v moderním provedení bez rámu, se zkosenými hranami po jejím celém obvodu. Samozřejmostí jsou dětská pojistka či ukazatel zbytkového tepla.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 spotřebiče - Autor: líza 28. 4. 2015
 jak vybrat spotřebiče ? - Autor: Milena 29. 9. 2015
 krása - Autor: Zdenička 20. 8. 2017
 nápadité - Autor: Tomáška 21. 8. 2017
 nepořádek - Autor: Věra 22. 8. 2017
 re. nepořádek - Autor: Lenka24 23. 8. 2017

     



bydleti.cz


Životní styl