Stylové grilování po celý rok

Stylové grilování po celý rok

Kategorie: KUCHYNĚ

Grilování se pojí s létem, avšak s nádobím Zepter není důvod se omezovat jen na několik měsíců v roce. Zepter Home Art nabízí hned několik druhů speciálních nádob, díky kterým si příznivci grilování mohou snadno, rychle a zdravě připravit křupavou pochoutku doslova kdykoli.

zepter grilování.jpgMezi nejoblíbenější grilovací nádoby patří tzv. SuperGrilery – kulaté pánve s výjimečnými vlastnostmi, v několika velikostech. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní ušlechtilé chromniklové oceli, která je prakticky nezničitelná, odolná vůči korozi, a navíc je zcela neutrální k chutím a vůním. Díky speciálnímu pyramidkovému dnu se maso k pánvi nelepí a lze jej připravovat s minimem tuku. Šťáva, která se z jídla uvolní, navíc steče mezi pyramidky, takže se pokrm nedusí a zachová si křehkost a křupavost jako z klasického grilu. Leštěná úprava kovu totiž poskytuje dokonalý povrch, který se snadno čistí a je dokonale hygienický.

 

Žhavou novinkou v grilování je elegantní pánev Quadra, která na první pohled zaujme svým neobvyklým čtvercovým tvarem. Ten zepter grilování 2.jpgocení zejména milovníci grilovaných rybích specialit a špízů ale i dalších pochoutek, neboť čtvercový tvar umožňuje jídlo po pánvi lépe rozprostřít. Moderní třívrstvé pyramidkové dno se speciální kapslí dokonale rozvádí teplo a je ideální nejen pro grilování, ale i vaření bez vody či smažení bez tuku. Pokrmy si tak na nádobí Zepter Quadra zachovají maximum vitamínů a živin.

 

 

Pánev Quadra je vybavena poklicí s termokontrolem, který nabízí neustálý přehled o teplotě uvnitř nádoby a umožňuje pohodlně kontrolovat průběh vaření. U všech nádob jsou samozřejmostí úchyty, které zůstávají stále studené.

 zepter grilování 3.jpg

 

Veškeré varné i grilovací nádobí je vhodné pro všechny typy ohřevu – elektriku, plyn

i indukci. Zepter nyní nabízí také stylový samostatný indukční vařič, který ocení všichni příznivci rychlého a úsporného vaření. Povrch varné desky z keramického skla je dokonale hladký a umožňuje rovnoměrný přenos tepla přímo do nádobí. Vařič je navíc lehký a snadno přenosný, kvalitně poslouží i na cestách.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl