Nevšední design nádobí Zepter

Nevšední  design nádobí Zepter

Kategorie: KUCHYNĚ

Většina lidí si pod názvem Zepter představí varné nerezové nádobí na každodenní přípravu pokrmů. Pod touto značkou se však ukrývá mnohem více. Stylové nádobí doslova pro každou příležitost charakterizuje jedinečný nadčasový designem. Ten zaujme na první pohled už u varného nádobí, avšak naplno se prosazuje zejména u nápojových souprav, příborů či originálních designových váz.

Aby byl nápoj jedinečným požitkem

 

nádobí zepter 007.jpgZepter vytvořil několik kolekcí nápojových a dezertních souprav, ve kterých se snoubí nebývalá elegance s užitkem. Výjimečný nadčasový design se hodí do moderních i klasických interiérů. Jeho exkluzivitu ještě umocňuje lesk ušlechtilé chromniklové oceli, která dá naplno vyniknout chuti lahodného nápoje a díky níž se každý přípitek promění ve skutečně slavnostní okamžik. Prakticky nezničitelný materiál navíc zaručuje, že o žádnou skleničku nepřijdete – jednoduše se nerozbije.

 

Baron je jednou z nejuniverzálnějších souprav, v níž se jedinečný design propojuje s funkční dokonalostí do nejmenších detailů. Souprava obsahující široké poháry se stopkou, tácky, misky, velkou mísu a podnos se dá využít k servírování nápojů, dezertů, koktejlů, ale i polévek, salátů a příloh. Najde tak široké uplatnění při každodenním stolování i při slavnostních okamžicích a za všech okolností dodá stolu zvláštní nádech ušlechtilosti a luxusu. V soupravě Baron si všechny druhy nápojů a zákusků uchovají specifickou chuť a jsou chráněny před světlem a teplem.

 

Baron je nově k dostání rovněž v luxusním provedení s ozdobným proužkem z 24karátového zlata.nádobí zepter 007a.jpg

 

Pro milovníky chlazeného šampaňského s jahodami je tou pravou volbou elegantní souprava La Perle. Její štíhlé číše jsou navrženy tak, aby uchovávaly charakteristickou chuť sektu, a tloušťka stěny zaručuje, že si nápoj zachová také optimální teplotu. Aby bylo šampaňské správně vychlazené (ideální teplota je 4 – 6 °C), nemůže v soupravě chybět speciální nádoba na led s dvojitou vakuovou stěnou, která zabraňuje jeho rychlému tání. Číše jsou doplněny odkládacími tácky a servis usnadňuje elegantní leštěný podnos.

 

Také La Perle je dostupná v luxusní variantě se zlatým zdobením.

 

Někdo to rád opravdu horké

 

nádobí zepter 007b.jpgTi, kdo dávají přednost teplým nápojům, zejména pak kávě, jistě neodolají dvouplášťovým vakuovaným šálkům ze soupravy Conte a King, které udrží nápoj příjemně horký mnohonásobně déle než běžné šálky. Jsou ideální pro servírování čaje, horkého punče či svařeného vína. Díky dokonalé tepelné izolaci ovšem výborně poslouží i v horkém létě při servírování ledového čaje či zmrzliny.

 

Souprava Conte obsahuje šest středně velkých dvouplášťových šálků s podšálky, leštěný servírovací tác, kávové lžičky, konvičku a cukřenku.

 

Sadu šesti termo pohárů King využijete po celý rok. Součástí soupravy je leštěný tác, praktická nádoba na led a kleště na led.

 

 

 

nádobí zepter 007c.jpg

Klenoty na vašem stole

 

 

 

84dílná příborová souprava Kimono pro 12 osob je opravdovým designovým skvostem. Je vyrobena z leštěné ušlechtilé oceli a obsahuje vše, co patří ke správnému stolování. Váš prostřený stůl díky leštěným příborům získá punc prvotřídní kvality a elegance.

 

 

 

Fondue – nejen chuťový zážitek

 nádobí zepter 007d.jpg

 

Při slavnostních večerech s rodinou by na stole neměla chybět také speciální souprava na fondue, díky níž si i doma můžete dopřát jedinečný kulinářský zážitek jako ve vybrané restauraci. Snadno a bezpečně si přímo na stole připravíte masové, sýrové i dezertní čokoládové fondue, které zpestří každou rodinnou oslavu. Sada obsahuje stojan na nádobu Zepter o průměru 20 cm, kahan na tekutý líh s možností regulace a s bezpečnostní záklopkou, speciálně tvarovanou poklici s otvorem a držáčky na osm barevně označených vidliček.

 

 

 

 

 

Elegance do detailu

nádobí zepter 007e.jpg

 

Aby byl dojem elegance stolování úplný, neměla by na stole chybět váza s květinou a mísa s ovocem či cukrovinkami. Zepter myslí i na to, a proto připravil originální designové vázy a mísy z limitované kolekce Masterpiece, které ozdobí každou domácnost. Je už jen na osobním uvážení, zda dáte více vyniknout vázám samotným, nebo květinám, které do nich naaranžujete.

 

 

nádobí zepter 007f.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl