Ariston – vánoční dárek do vaší kuchyně

Ariston – vánoční dárek do vaší kuchyně

Kategorie: KUCHYNĚ

Vánoce už klepou na dveře a my přemýšlíme o vhodných dárcích pro své blízké. Ale proč také nemyslet více na sebe a neobdarovat také svou vlastní domácnost? Někteří z nás přemýšlejí o změně domácích spotřebičů, vyhledávají moderní design a maximální funkčnost. A právě vánoční svátky mohou být tím pravým obdobím k jejich nákupu. Určitě neodoláte kvalitě a výjimečnosti spotřebičů značky Ariston, jejichž designérem je Japonec Makio Hasuike.

Obrázek Ariston MBT 1912Jedním ze spotřebičů, který může být okrasou našeho interiéru, je lednička. Ta se velmi často stává středem pozornosti naší domácnosti. Chladnička by měla být nejenom krásná, ale také funkční. Oba požadavky splňuje spotřebič Ariston MBT 1912 FI, který je zajímavý svým designem a funkcemi, které nám mohou usnadnit život. Za zmínku stojí plně integrovaný systém Ever Fresh, díky němuž můžeme až pětkrát prodloužit životnost potravin. Někteří z nás tráví Vánoce mimo domov, a tak jistě ocení funkci Holiday. Ta zajistí úsporný režim chladničky, čímž nám ušetří peníze za energii. Pokud naopak poslední dny v roce trávíte u rodinného krbu, určitě využijete funkci Ice Party, která dokáže ochladit šampaňské na správnou teplotu pro přípitek. Servírování bude jednodušší díky speciální nádobce Ice Party. Volbu všech výše zmíňených funkcí můžete provést pomocí speciálního displeje Touch control, umístěného na dveřích chladničky. Doporučená cena chladničky v nerezovém provedení je 32 410 Kč.  Obrázek ariston 2 FZ 1002

 

Naše kuchyň si mimo krásné ledničky jistě zaslouží i stylovou a praktickou troubu. Tím pravým řešením pro náš interiér může být trouba Ariston FZ 1002 C.2 (ALU). Nerezové provedení disponuje ochranou proti otisku Antitouch, což jistě oceníme nejen při vánočních přípravách. Při těch nám pomůže funkce Kynutí, která zahřívá troubu na 40°C. Tato teplota je pro kynutí těsta ideální. Doporučená cena trouby v nerezovém provedení je 31 120 Kč.

 

Obrázek ariston KBT 6124Dalším neodmyslitelným pomocníkem v naší kuchyni i varná deska. Sklokeramická varná deska Ariston KBT 6124 ID je vybavená čtyřmi indukčními zónami, jenž disponují čidlem rozlišení velikosti nádob. Další funkcí je senzorové ovládání Touch Control, které se pro mnoho hospodyněk může stát zajímavým detailem. Doporučená cena tohoto produktu je 33 025 Kč.Obrázek Ariston LF 6070

 

Spotřebič, který se v našich domácnostech čím dál více zabydluje, je myčka. Aby naše kuchyň působila sladěně, doporučujeme zakoupit myčku v nerezovém provedení, a to Ariston LF 6070 X. Modernost vyzdvihuje podsvětlený LCD displej a myčka se díky exkluzivnímu designu zajisté stane skutečným skvostem. Předností tohoto spotřebiče není jen jeho krása, ale také kapacita 12 jídelních souprav, 7 mycích programů a 6 mycích teplot. Bezpečnostní systém Overflow, který zabraňuje přetečení myčky, je samozřejmostí. Doporučená cena tohoto spotřebiče je 17 120  Kč.

 

Obrázek Ariston Aqualtis AQSF 129A na závěr přinášíme ten pravý tip na vánoční dárek – pračka Ariston Aqualtis AQSF 129 EU v úzké variantě. Pračka na první pohled zaujme novým a exkluzivním designem. Je možno ji umístit jak do koupelny, tak také do kuchyně. Předností tohoto spotřebiče není jen jeho design, ale také maximální funkčnost. Ovládání pračky je velmi jednoduché, neboť její velká dvířka umožní pohodlné vkládání i vybírání prádla. S touto novinkou není možné zapomenout ani jeden kousek prádla v pračce, neboť buben je nakloněn tak, že do něj pohodlně vidíte, aniž byste se museli sklánět. Spotřebič je možné zakoupit za 16 120  Kč.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl