Mikro půjčky lze využít na cokoliv, například i menší rekonstrukci

Mikro půjčky lze využít na cokoliv, například i menší rekonstrukci

Kategorie: FINANCE A BYDLENÍ

Plánujete nějaké změny v koupelně nebo v kuchyni? Využít se potom dá i menší nebankovní úvěr.



Bezúčelový, diskrétní a rychlý – přesně tak by šlo definovat klasický krátkodobý úvěr, jenž si v dnešní době dohodnete nejčastěji v řádu několika málo minut. Všechno půjde hladce, nemusíte na osobní schůzky a obecně vzato ušetříte spoustu času. Internet je dostupný snad všude a k vyřízení půjčky potřebujete vlastně jen počítač nebo například tablet. Cíl je jasný, uskutečnit celou věc co možná nejjednodušeji. Pokud si chcete vytvořit útulnější bydlení, máte zelenou. Totéž platí i pro nějaké jiné plány, protože bezúčelový charakter půjčky mluví jasnou řečí. Nikdo nebude chtít doklady a účtenky!

Až patnáct tisíc bez dotazů a složité administrativy

Potřebujete novou komodu nebo vás láká kuchyňská linka z nedalekého studia? Možností je skutečně hodně, a protože je nemusíte rozebírat s poskytovatelem půjčky a nechat si je snad ještě schvalovat, bude celá transakce velmi rychlá. Mikro půjčky jsou snadno dostupné všem, kteří splní základní podmínky. A je pravda, že legislativa jich vyžaduje jen minimum a samotný poskytovatel zpravidla nežádá nic navíc. – chce totiž ušetřit čas a zachovat klientovu dobrou náladu. Odměnou pak může být například i to, že se klient v budoucnu znovu vrátí, protože byl při prvním kontaktu velmi spokojen. Co je tedy zapotřebí splnit a dodržet, když se řekne krátkodobá nebankovní půjčka?

České státní občanství není přímo nutností, půjčit si mohou při dodržení dalších stanovených podmínek mimo jiné i cizinci. Podmínkou je trvalý pobyt, který je hlášený na české adrese.

Doklad o příjmu aneb výpis z bankovního konta za poslední čtvrtletí. Jím prokážete, že na půjčku máte a její splácení vám nebude dělat žádné velké potíže jako třeba nezaměstnaným.

Konto v některých z tuzemských bank. I když je pravda, že zde postačí dispoziční právo k účtu životního partnera, alespoň u vybraných poskytovatelů. Důležité je, aby šlo o českou banku.

Věk. Tedy osmnáct let a více, protože mladší si ze zákona nepůjčí, nejsou totiž způsobilí k těmto právním úkonům. Ostatně, půjčit třeba šestnáctiletým je v rozporu s dobrými mravy.

Bez rizika, k dispozici je až patnáct tisíc korun

A jakou částku si vlastně můžete zvolit? Tady záleží na vaší libovůli, k dispozici je nejen půjčka 7000Kč, ale v případě potřeby až patnáct tisíc korun. Vzhledem k tomu, že minimální možná půjčka je o jedné tisícikoruně, má každý zájemce skutečně široké spektrum možností – jen je využít! Nezáleží, k čemu pak poslouží, můžete si vybavit byt, zaplatit složenky nebo nakoupit potraviny do zásoby, když je zrovna akční sleva v supermarketu. Skutečně, bez limitů a omezení!

Zvědaví sousedé se nemusí vůbec nic dozvědět…

Máte vedle sebe na patře lidi, kterým nic neunikne a vědí o vás takřka všechno? Budou mít smůlu, protože na sjednanou půjčku rozhodně nepřijdou! Diskrétnost je totiž zcela zaručena, a to i díky online sjednání, kdy se nebudete muset dostavit nikam osobně. Není to tak nakonec lepší? Kromě času si ušetříte i vlastní soukromí, které si každý z pochopitelných důvodů úzkostlivě střeží, nejde jen o záležitost celebrit, ale takřka všech lidí. Kdo by se chtěl podobně veřejně prezentovat, zvláště pokud jde o peníze, že?

Pozor na dluhovou past, půjčky nesmí přerůst přes hlavu

Když si berete půjčku, je třeba opatrnost – to v každém případě. Spočítat si, jestli je úvěr také únosný pro rodinný rozpočet, je přeci věc osobní zodpovědnosti. Nenechávejte nic náhodě a držte si dluhovou past dále od těla, protože její nepříjemnost spočívá hlavně v tom, že se z ní nešťastní lidé dostanou často až po letech. Přitom stačilo málo – mít více obezřetnosti.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl