Jak vyčistit matraci

Jak vyčistit matraci

Kategorie: RADY A NÁPADY

V posteli strávíme hodně času, a tak matrace dostává zabrat, proto je to jeden z domácích předmětů, který bychom se měli starat a pravidelně čistit. Jak tedy na správné čistění matrace? V článků vám popíšu několik rad jak na to.



Krok za krokem, jak vyčistit matraci.

Připravíme si jedlou sodu, kartáč a vysavač. A jdeme na to, připravíme si vysavač a na něj nasadíme nástavec na čištění tkanin a celou matraci důkladně vysajeme.

Jakmile máme hotovo, připravíme si jedlou sodu a nasypeme jí po celé matraci a začneme drhnout kartáčem. Jakmile dokončíme celý proces, tak necháme sodu působit 30-60 minut, čím delší čas si na to necháme, tím bude výsledek lepší.

matrace

Uběhla nám hodina času a mi můžeme jedlou sodu, která za tu dobu stihla absorbovat všecky pachy a nečistoty můžeme vysát. Z matrace vytáhneme povlak a necháme ho namočený ve vodě do 30 stupňů a vodu odlijeme, přidáme novou vodu teplou do 30 stupňů a přidáme sanytol dezinfekce na prádlo. Přípravek ničí při nízkých teplotách bakterie, plísně a zanechává úžasný pocit svěžesti. Několikrát opláchneme a důkladně vyždímáme a máme hotovo.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl