Trendy interiér ve vintage stylu

Trendy interiér ve vintage stylu

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Vykouzlete si doma dokonalý vintage interiér podle bytových designerů i vy! Dřívější módní trendy se dostávají znovu do hlavního proudu. Rozhlédněte se kolem sebe a pravděpodobně uvidíte nadměrné džínové bundy i vysoké džíny, které byly v 80. a 90. letech velmi populární. Stejný koncept platí i pro interiérový design. Pokud chcete dát svým interiérům vintage design, investujte do těchto 5 trendů ověřených designery.



1. Mozaika a solitérní vana

Koupelna je ideální místo, kde začít, když chcete dodat interiéru svého domu vintage nádech. Osmiúhelníkové, šestiúhelníkové, kamenné dlaždice, s puntíky dodají koupelně autentickou historickou atmosféru za pár korun. Samostatně stojící vana na nožičkách vytvoří dojem velmi elegantní koupelny v široké škále architektonických stylů.

Vintage koupelna

2. Mosazné funkční doplňky

Výměna funkčních doplňků v domácnosti je snadná a cenově dostupná, a pokud je vaším cílem poskytnou prostor starožitnému pocitu, mosaz je sázka na jistotu. Mosaz je trendy v kuchyních i koupelnách. Můžete snadno vyměnit stávající dřez, baterie, kohoutky, osvětlení a kliky za mosazné.

3. Vsaďte na geometrické tvary

Geometrické linie a motivy dodávají obytným prostorům hloubku a vizuální přitažlivost. Vintage styl podtrhují tvary jako šestiúhelníky, rybí šupiny, vzory rybích kostí a jiné. V rybí kosti dokonce můžete položit i tvrdé dřevo a získat tak ohromující starožitný detail. Nábytek s geometrickými tisky, v pastelových a zemitých odstínech doladí interiéry k dokonalosti.

Retro pokoj

4. Dekorujte historickými předměty

Staňte se kurátorem jedinečné vlastní kolekce vintage kousků, která zábavným způsobem vytvoří domov, po kterém toužíte. Použijte předměty, které jste zdědili, které jste nashromáždili během cest i ze starožitnictví. Pro zajímavé kousky vyrazte i na bleší trhy. Každému interiéru dodá na velkoleposti křišťálový lustr. Lustry jsou velmi elegantní, retro a jsou středobodem vkusných interiérů.

 Kříšťálový lustr

5. Vintage koberce i tapety

Pokud nemáte čas, shánět starožitnosti do své sbírky, investujte do krásného koberce, který dodá hloubku a teplo každému interiéru. Takový koberec má spousty textur, které dnešní koberce. postrádají. Zvířecí vzory, čínské vzory, a dokonce i obnovené tapisérie svých předchůdců ze 70. let seženete i dnes! Jsou trendy a nadčasové. 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl