Infrasauna

Infrasauna

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Saunování má již dlouholetou tradici a jeho blahodárné účinky na lidské zdraví jsou všeobecně známé. I v pohodlí svého domova si můžete dopřát možnost relaxace v domácí infrasauně.



Teplota kolem 60° C vám uvolní tělo a pomůže vás zbavit námahy, napětí a stresu. Infrasaunování je výborné při bolestech zad nebo kloubů a je určeno pro lidi, pro které je klasická finská sauna nebezpečná vzhledem k jejich srdečním potížím, či vysokému krevnímu tlaku a podobným onemocněním kardiovaskulárního systému.

Vhodnou příležitostí, jak získat podrobné informace, je návštěva showroomu se saunami. Jedním z nejznámějších je i showroom Marimex www.marimex.cz, kde si ze sauny prohlédnout a posléze i zakoupit. Velké popularity se těší zejména infrasauny pro 1 osobu, díky své velikosti a nenáročnosti. Můžete zde získat spoustu cenných rad od odborných prodejců, které mnozí z vás znají z hobby pořadů „Receptář prima nápadů“ či „Rady ptáka Loskutáka“, a kteří vám doporučí infrasaunu ideální pro vás a váš interiér.

Nejlevnější a nejjednodušší možnost saunování doma nabízí infrasauna Standard, jejíž cena je necelých 17 tisíc korun. Její montáž je rychlá a snadná. Elektroinstalace je namontována již výrobcem, takže stačí kabel pouze zasunout pomocí prodlužovací šňůry do zásuvky. Infrasauna Standard je vhodná do rodinného domu i panelového bytu a je konstruována pro jednu osobu. Má prosklené dveře umožňující pohodlný výhled na dění v bytě. Součástí výbavy jsou i reproduktory a konektory pro připojení MP3.

Vlastní topení obstarávají čtyři keramické zářiče, které se v porovnání s karbonovými zahřejí velice rychle. Pravidelným užíváním infrasauny můžete pozitivně ovlivnit své zdraví, omezit ztuhlost kloubů, zvýšit prokrvení a rovněž snížit riziko zánětlivosti. Kromě toho si navodíte příjemný pocit pohody, uvolnění svalového napětí a to vše naprosto bezpečně, neboť výrobce používá tuto technologii i u dětských inkubátorů. Jelikož infračervené záření proniká hluboko do tkáně, není třeba proceduru opakovat v několika cyklech po sobě jako u finské sauny, a tudíž je provoz infrasauny i výrazně úspornější.

Infrasaunu Standard od společnosti Marimex, ale i další sauny, si můžete vyzkoušet na svém těle v Sauna Centru Marimex, kde je umožněn i prodej infrasauny a každý si ji může nechat zdarma dovézt k sobě domů.


 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl