Zatočte s roztoči a alergiemi

Zatočte s roztoči a alergiemi

Kategorie: BYDLENÍ

Přírodní sprej MILBIOL spolehlivě zatočí s roztoči, kteří jsou častou příčinou alergických reakcí

Milbiol-008.jpgFirma Santoz uvádí na trh nový přípravek (nejen) pro alergiky – MILBIOL. Tento sprej pomáhá při alergických onemocněních způsobených roztoči, je volně dostupný v lékárnách a díky čistě přírodnímu složení je pro lidský organismus naprosto neškodný. Přípravek pomáhá hubit roztoče v matracích, přikrývkách a čalouněních, tedy v místech, kde jich je největší koncentrace, a tedy hrozí nejvyšší riziko alergické reakce.

 

Roztoči jsou spolu s pyly a prachem nejčastějšími zdroji alergických reakcí. Roztoči se živí malými kousky kůže, lupů, vlasů, které se zachycují nejčastěji v matracích a lůžkovinách. Tam se roztoči potom velmi rychle množí a jejich výkaly způsobují nepříjemné alergické reakce. Sprej MILBIOL působí poměrně jednoduše. Sprej stačí nastříkat ze 40–50centimetrové vzdálenosti na postižený povrch, kam se ihned vsaje a povrch zanechá suchý. Aplikací spreje na dané materiály (nejpostiženější jsou především přírodní vlákna, bavlna) roztočům zničíte potravinovou základnu. Tím téměř ihned zastavíte nejen jejich vývoj, ale i rozmnožování, ani larvy nemohou v prostředí bez potravy přežít a umírají.

 

Přípravek MILBIOL se doporučuje používat opakovaně. Po první aplikaci spreje MILBIOL se doporučuje ošetření zopakovat znovu po 4 až 6 týdnech. Ochranný účinek potom vydrží nejméně 8 měsíců až rok.

 

Zároveň u MILBIOLu nehrozí riziko zdravotních komplikací. Přípravek totiž obsahuje plně účinnou přírodní látku, která se roztoc-008.jpgzískává ze semen stromu jménem Azadirachta indická. Olej tohoto stromu je vysoce efektivní při boji proti roztočům. „Na rozdíl od ostatních prostředků, které v lékárnách naleznete, je MILBIOL postaven na přírodní bázi a účinná látka je pro lidský organismus neškodná. Prostřednictvím přípravku zmaříte potravinovou základnu roztočů, neboť jim kožní šupiny lidí a lupy přestanou chutnat,“ vysvětluje Petr Novák ze společnosti Sandoz, která přípravek vyrábí.

 

Sprej je sice vyvinut na bázi oleje, ale na nábytku, lůžkovinách ani matracích nezanechává žádné skvrny. Je nemastný a bezbarvý, proto se ho nemusí nikdo bát použít na jakémkoliv materiálu. Čím déle je používán, tím více se snižuje riziko alergické reakce, zároveň se posiluje imunitní systém a v dlouhodobém horizontu tak klesá náchylnost jedince na další alergie. 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl