Zahradní solární lampy

Kategorie: BYDLENÍ

Solární zahradní lampy jsou ekologický a k životnímu prostředí šetrný výrobek. Zahradní solární lampy poskytují stejné osvětlení jako lampy na elektřinu, ale oproti klasickým lampám mají několik předností. Víte vše o nich?

V dnešní době narůstá trend zájmu o úsporu energie a ochranu životního prostřední.  Zahradní solární lampy poskytují stejné osvětlení jako lampy na elektřinu, ale oproti klasickým lampám mají několik předností a to především:

- nenáročná instalace, kterou zvládne i laik

- jednoduchá manipulace - jednoduše změníme vzhled naší noční zahrady

- bez nároku na energii (sluneční energie je zdarma)

- jsou bezpečné

- není nutné dělat žádné speciální elektrické vedení

Jak fungují?

Lampa využívá solární energii přes  solární panel, jež je zabudován do jednoho nabíjetelné baterie. Solární panel proměňuje sluneční světlo v elektrickou energii a shromažďuje ji během dne. Světelný senzor spouští světlo automaticky v noci.

Lampa by měla být instalována na místě, kde může být nejlépe lokalizováno sluneční světlo a povrch solárního panelu by měl být umístěn v nejvhodnějším směru skýtajícího maximální sluneční světlo. Světelným zdrojem je světloemitující dioda s vysokou světelnou intenzitou, který se může propracovat k 8 hodinám v noci po úplném nabití ve dne.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl