Vyměňte vchodové dveře do domu za bezpečnostní

Vyměňte vchodové dveře do domu za bezpečnostní

Kategorie: BYDLENÍ

Chystáte se rekonstruovat dům a napadlo vás, že by bylo na čase pořídit i nové vchodové dveře do domu? Po určité době je vhodné dveře vyměnit, obzvláště nyní, kdy je historicky ještě spousta dveří pouze ze dřeva a chybí jim jakékoliv modernější bezpečnostní prvky. Výběr i výměna jsou přitom snadné. Stačí jen vědět, kde začít. A pak už to jde samo.



Vyberte dobrého dodavatele

Pořádně záležet byste si měli dát už na výběru dodavatele vchodových dveří do rodinného domu. Začněte u recenzí od zákazníků a prohlédněte si také reakce na sociálních sítích. Můžou vám včas napovědět, že daná firma není úplně dobrou volbou.

Ověřte si také, jestli mají nabízené vchodové dveře do domu opravdu skladem, ať na jejich montáž nemusíte dlouho čekat. Zároveň se podívejte, kolik poboček má firma v České republice a jak daleko je od vás ta nejbližší. Vždycky je lepší prohlédnout si kupované zboží na vlastní oči.

Pokud si tohle všechno včas zjistíte, můžete předejít nepříjemným situacím, kdy vám dveře nestihnou včas dodat, nebo budete zboží reklamovat na druhé straně republiky.

Jistotu dobře odvedené práce, kvalitních vchodových bezpečnostních dveří do domu a dobré rady získáte třeba u české společnosti HT dveře. Mají vchodové dveře do domu 80 cm i 90 cm, které jsou certifikované na bezpečnostní třídu 3. Kromě toho disponují i vynikající protihlukovou a protipožární odolností. Vybírat můžete ze spousty dekorů, oblíbené jsou třeba klasické bílé vchodové dveře do domu a vchodové dveře do domu zlatý dub.

Spolehněte se na profesionální montáž

Jakmile si dveře objednáte, domluvíte se s firmou na datu, kdy vám montážníci přijedou dveře nainstalovat. Nebojte se, nebude to bolet a nemusíte se ani nijak připravovat. Chlapi si vše potřebné přivezou s sebou a obvykle je můžete čekat už kolem osmé hodiny ráno.

dveře

Než se pustí do montáže, zkontrolují správnou barvu dveřního křídla a jeho šířku. Na podlahu pak položí kryclí podložku, která zabrání případnému mechanickému poškození. Celý proces zabere kolem 6 hodin. Pouze v případě, že máte cihlový dům, je nutné počítat s časovou rezervou. Cihla je totiž náročnější na zednické práce.

Jakmile je vše hotové, uklidí po sobě montážníci vzniklý nepořádek a odvezou staré dveře a zárubeň do sběrného dvora. Tedy alespoň ti slušní. Držíme palce, ať si vyberete dobře a vchodové bezpečnostní dveře do domu vám slouží dlouhou dobu.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl