Sublimované květiny

Sublimované květiny

Kategorie: BYDLENÍ

Taky neznáte sublimované květiny? Sublimované květiny to je krásný doplněk, který rozzáří váš domov.



Sublimované květiny jsou u nás stále nepříliš známé. Přijďte si nechat uvázat kytici podle vašich představ a udělejte si radost, která bude zdobit Váš domov po řadu let - Le Patio Lifestyle nabízí tuto službu jako jediný obchod v České republice již více než 15 let.

Sublimované květiny vyrábí francouzská značka Verdissimo, světový lídr v prezervaci živých květin a rostlin. Jde o metodu, kdy se živé květiny napustí speciálním roztokem na bázi glycerinu. Tato úprava umožní květinám zachovat si svou podobu na řadu let. Květiny jsou navíc trhány v pečlivě vybraný moment, a proto jsou často krásnější než ty, které najdete v květinářstvích po dlouhé cestě v mrazicích boxech.

Sublimované květiny

Le Patio používá jednotlivé komponenty – květy růží v různých barevnostech a listy- k vázání kytic. Kytice jsou v prodeji buď ve standartních velikostech od jedné po deset růží, nebo lze květiny uvázat přesně podle přání klientů.

Kytice jsou vhodné do hotelů či kanceláří, ale samozřejmě i do interiérů bytů a rodinných domů. Jedná se navíc o velmi ekonomickou volbu: kytice nevyžadují žádnou speciální péči. Zanedbatelný není ani ekologický rozměr, jelikož květiny jsou 100% přírodní a při výrobě se nepoužívají žádné chemické látky.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl