Aktuální situace prodeje bytů v Plzni

Aktuální situace prodeje bytů v Plzni

Kategorie: BYDLENÍ

Chystáte se prodat svou nemovitost? Zajímá vás poptávka po bytech v Plzni a okolí? Pojďme se podívat jaká je situace na trhu s nemovitostmi v Plzeňském kraji a v jaké výši se pohybují ceny za byt.



Realitní kanceláře zaznamenávají zvýšený zájem o byty v Plzni a okolí

Aktuálně lidé mají zvýšený zájem o koupi vlastní nemovitosti z dvou hlavních důvodů. Úrokové sazby spořících účtů a stavebních spoření jsou na nejnižší úrovni za poslední dobu a lidé hledají další způsoby zhodnocení svých finančních prostředků. Dalším důvodem vyšší poptávky po nemovitostech je zrušení daně z nabytí nemovitosti, která činila 4 %. Pro kupující je proto nyní ideální čas na koupi bytu, jelikož nemusí platit daň, ale zároveň mají možnost uplatňovat úroky z úvěru na bydlení. Pro vás to znamená, že s prodejem vaší nemovitosti byste neměli zbytečně otázel.

Nejvyšší zájem je o menší byty v Plzni

V Plzni je zájem o byty jak ve starší zástavbě, byty v panelových domech, tak i byty v novostavbách. Nejvyšší poptávka je po malometrážních bytech 1 KK, 2 KK (1+1 KK) a 3 KK. O novostavby mají převážně zájemci, kteří chtějí své peníze vhodně investovat. O starší byty po rekonstrukci i před ní jeví zájem především mladé páry a rodiny.

Prodej bytů v Plzni se tedy především točí kolem malých bytů v dojezdové vzdálenosti od centra a případně rodinných bytů v klidových oblastech. Zajímavé ovšem mohou být pro zájemce byty také v okolí Plzně, kde je kloudné autobusové či vlakové spojení.

Svěřte prodej nemovitosti profesionálům

Prodej bytu nebo domu není všední záležitostí, se kterou bychom se běžně potýkali. Jedná se o složitý proces, který si vyžaduje mnoho času, domlouvání i papírování. Pokud nechcete nic podcenit a chcete svou nemovitost prodat co nejvýhodněji, obraťte se na realitní kancelář Pubec, která za váš vše zařídí. Realitní makléři mají s prodejem nemovitostí velké zkušenosti a neponechají nic náhodě.

Proč svěřit prodej nemovitosti realitní kanceláři?

S realitním makléřem ušetříte mnoho času a starostí. Vás se týká pouze podpis smlouvy o zprostředkování prodeje vaší nemovitosti, kterou pro vás makléř připraví. Následně se prakticky nemusíte už o nic starat až do podpisu kupní smlouvy s budoucím majitelem. Realitní kancelář se za vás postará:

- Zjištění veškerých informací o vaší nemovitosti

- Kvalitní prezentaci vašeho bytu

- Komunikace se zájemci a prohlídky bytu

- Zajištění veškeré dokumentace a nezbytné byrokracie

- Vyhotovení znaleckého posudku, daňového přiznání, průkaz energetické náročnosti

Nejcennější jsou zkušenosti, kterých realitní kancelář Pubec získala za dlouhou dobu působení nespočet. Díky nim vám rychle seženou nejvhodnějšího kandidáta pro prodej vašeho bytu za nejvýhodnější cenu.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl