Zdravé hubnutí: Cesta ke zlepšenému zdraví a vitalitě

Zdravé hubnutí: Cesta ke zlepšenému zdraví a vitalitě

Kategorie: ŽIVOTNÍ STYL

Ve vědomí většiny z nás je, že konzervovaná či instantní jídla, stejně jako smažené speciality z fastfoodových restaurací a bagety zakoupené na čerpací stanici, nejsou pro naše zdraví optimální volbou.



Sice jsme již slyšeli o správném poměru bílkovin, sacharidů a tuků, o důležitosti vlákniny a dostatečného příjmu neslazených nápojů, ale v hektickém pracovním a rodinném stresu často ustupujeme cestě nejmenšího odporu. Vaření z polotovarů a nepravidelná strava jsou běžné, neboť ne každý má dostatek disciplíny a času věnovat se pečlivě svému jídelníčku. Výsledkem je mnoho lidí s nadváhou, vysokým cholesterolovým hladinám a rostoucím počtem onemocnění, která si často způsobujeme sami.

dieta

Cesta k zdravému stravování spočívá v pravidelnosti a kvalitě. Pokud nevíte, jak začít, zkuste si objednat kvalitní stravu rozdělenou do pěti porcí, abyste pokryli celkový denní příjem energie. Ať už si vyberete pouze oběd, večeři, nebo kompletní stravu na celý den, můžete být jisti, že budete konzumovat přesně tolik, kolik jste si objednali. Tato strava je připravena z čerstvých a kvalitních surovin, a co je důležité, bude vám chutnat. Zdravá vyvážená strava neznamená hladovění, ale spíše dodržování pravidelného režimu, tedy programu, jak správně jíst.

Na výběr máte různé varianty stravování na webových stránkách DietFreshMenu.cz. Přehledné informace a podrobný popis nabízených programů pro ženy i muže vám pomohou vybrat si to, co právě potřebujete. Bez ohledu na to, zda chcete výrazně zhubnout, připravit se na speciální událost nebo jen udržet svou stávající hmotnost, můžete si vybrat program, který vám vyhovuje. Nemusíte se zavazovat k celodennímu stravování; můžete si vybrat jednotlivá jídla a vytvořit vlastní kombinace podle svých preferencí. Objednané jídlo vám bude připraveno den předem, takže si ho můžete snadno vzít s sebou do práce. V Brně si ho můžete osobně vyzvednout, na Moravě a v okolí Bratislavy vám bude doručeno v rámci vybraných rozvozových tras. Stačí si vybrat to, co vám nejvíce vyhovuje.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl