Účesy a make-up tipy pro plesovou sezónu: Jak vytvořit neodolatelný vzhled

Účesy a make-up tipy pro plesovou sezónu: Jak vytvořit neodolatelný vzhled

Kategorie: ŽIVOTNÍ STYL

Jestliže chcete vypadat letos na plese módně, bude dobré, když budete mít přehled o aktuálních trendech v líčení a v kadeřnictví. Jestliže tedy nejste zrovna módní znalkyně, nemusíte si zoufat. Na následujících řádcích vám totiž dáme zajímavé tipy na módní make-up a účesy, díky kterým na plese zazáříte. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi.



Jaké účes vám budou slušet v letošní plesové sezóně?

V letošní sezóně bude v kurzu přirozenost a autenticita. Letos se tedy nemusíte zaobírat složitými uzly a loknami. Vsadit můžete na rozpuštěné vlasy s několika sepnutými prameny v zadní části. Zde je můžete spojit ozdobnou pinetou či gumičkou, která může mít lesklou podobu. Lesklé doplňky do vlasů pak nezapomeňte sladit se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Dále je můžete kombinovat i s blyštivým řetízkem od vašeho psaníčka nebo od elegantní kabelky. Takto postavený outfit bude zkrátka úchvatný. Pokud máte přirozené vlny, můžete vaše lokny pouze zafixovat lakem a dodat jim tak větší lesk. Slušet vám to bude i v kombinaci s textilní stuhou. Tu však volte v kovových a v metalických barevných tónech. Pastelové odstíny ponechte gumičkám a ozdobám do vašeho denního outfitu. Ples si zaslouží něco extra, co ostatním vyrazí dech. Chcete přeci zazářit a nezapadnou v davu. Pokud si nepotrpíte na rozpuštěné vlasy nebo lokny, můžete vsadit také na culík. Ten můžete vytvořit za pomoci několika spletitých boxerských culíků. Opět můžete tento výrazný účes ozdobit i výraznějšími dekorativními mašlemi či stuhami. Na samotný culík však použijte průhledné gumičky. Přeci jen se jedná stále o elegantní událost, která si žádá své.

lak na nehty

Jaké barvy v líčení budou letos v módě?

Pokud přemýšlíte, jaké stíny letos v líčení použít, nemusíte si s tím dále lámat hlavu. Máme pro vás totiž zajímavé tipy. Vsadit můžete v letošní sezóně na metalické odstíny barev. Kovově modrá, antracitová i brčálově zelená barva tak bude letos u stínů dobrou volbou. Vsadit můžete i na černou klasiku. Kouřové líčení je stále trendy a hodí se ke všem plesovým šatům. Ženy a dámy mohou použít k líčení také třpytivé flitry. Zacházejte s nimi však opatrně. Dobré bude řídit se heslem, které říká, že méně znamená mnohdy více. Flitry můžete jemně nanést na víčko, ale také pod něj do oblasti, kam nanášíte oční linku. Ozdobit jimi můžete celé víčko, ale také pouze linku nad okem. Variant je více a záleží tedy jen na vás a na vašem vkusu. Co se týče tvářenky a rtěnky můžete volit vínový odstín. Ženy s hodně světlou pletí mohou volit i rtěnku a tvářenku s oranžovým nádechem. Vždy bychom tak měly přihlédnout i k tomu, jaký jsme typ a podle toho vybírat make-up.

Jak se nalíčit, aby byl váš plesový vzhled dokonalý?

Líčení na ples může být i výraznější, než si aplikujete obvykle přes den. Letos můžete vsadit na vychytávku s názvem flitry. Ty totiž nepatří pouze na oblečení, ale také právě do okolí očí. V kurzu budou dále i vínové odstíny rtěnek. Barevný tón vaší rtěnky pak můžete vkusně kombinovat i se stejným odstínem vaší obuvi či kabelky. Stejnou barvu jako vaše rtěnka a módní doplňky může mít i váš lak na nehty. Takto postavený outfit nebude mít daleko k dokonalosti.

Zdroj obrázku: Drobot Dean / stock.adobe.com


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl