Univerzální podlahové svítidlo

Univerzální podlahové svítidlo

Kategorie: OSVĚTLENÍ

Univerzální podlahové svítidlo vhodné jak pro vnitřní, tak venkovní prostředí

Odolná, úsporná, vodotěsná, takové jsou charakteristické vlastnosti zapuštěných podlahových svítidel AQUALED, které díky své variabilitě uspokojí i nejnáročnější požadavky. Svítilny v elegantním designu je možné použít k osvětlení interiéru, díky odolnosti užitého materiálu je umožněno venkovní umístění. Svítidla jsou osazená čtyřmi diodami, které mají díky moderní technologii LED nízkou spotřebu elektrické energie ale velmi vysokou životnost.

 

Měkké elegantní světlo se dá využít k efektivnímu zdůraznění architektonických detailů, díky možnosti výběru barvy diod (modrá či bílá) a materiálu vrchního kroužku (chrom nebo žula) elegantně splyne s jakýmkoli prostředím.

 

Sériové zapojení a vysoká odolnost vůči teplotám v rozpětí od -20˚C do +50˚C umožňuje praktické využití osvětlení zahrad či cest. Navíc při správné instalaci svítidlo obstojí zatížení až 1000kg, což umožňuje nejen neomezenou chůzi, nýbrž i přejezd přes jeho povrch. Díky vodotěsné krycí technologii IP68 je ho možné instalovat i pod vodou, a to do maximální hloubky 3 metrů.

 

podlahove-svítidlo-009a.jpg

 

Dalším podstatným benefitem, jenž svítidla přináší je jejich ekonomičnost. I přes sériové zapojení a napájení z elektrického předřadníku s napětím 10 voltů je zachovaná nízká spotřeba elektrické energie.

 

Méně zdatní kutilové jistě ocení snadnou instalaci, detailně popsanou v obrazovém návodu, který je součástí standardního balení čtyř svítidel.

 

Jedinečný systém podlahových svítidel AQUALED, jenž je spojením vyspělé technologie a elegantního designu si zkrátka najde své místo v každé domácnosti.

 

podlahove-svítidlo-009.JPG

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl