Přizpůsobte světlo svojí náladě

Přizpůsobte světlo svojí náladě

Kategorie: OSVĚTLENÍ

Náladové LED kameny hrají sedmi různými barvami – červenou, modrou, zelenou, žlutou, světle modrou, růžovou a klasickou bílou.

Jedním z prvků, které ovlivňují lidskou náladu a psychickou pohodu, je světlo. Naše nálada se vytváří a mění v závislosti na míře světla. Ale co kdyby tento proces fungoval také naopak? Co kdybychom mohli přizpůsobit světlo svojí současné náladě? S tímto neotřelým nápadem přichází na český trh společnost OSRAM, která představuje svoje tzv. Náladové LED kameny.

 

mood-stone-01-male.jpg

 

Náladové LED kameny, připomínající svým vzhledem, barvou i tvarem velké lentilky, hrají sedmi různými barvami – červenou, modrou, zelenou, žlutou, světle modrou, růžovou a klasickou bílou. Pokud je vám jedna barva málo, můžete si zvolit duhovou variantu měnících se barev. LED kameny můžete umístit prakticky kamkoli – na stůl, na schody, do ložnice na noční stolek, do kuchyně, ale také například do květináče nebo do koupelny. Nejsou totiž závislé na nepřetržitém přívodu elektrické energie. Po 11-ti hodinách dobíjení vydrží svítit celých 8 hodin v kuse, což je jednou z jejich největších předností. Náladové LED kameny dokáží vytvořit atraktivní a nezapomenutelnou atmosféru – od intimní romantiky až třeba přes veselou party. K dostání jsou v praktickém balení po dvou, dodávány jsou včetně speciální nabíječky.

 

mood-stone-02-male.jpg


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl