Estetické osvětlení do našich domovů

Estetické osvětlení do našich domovů

Kategorie: OSVĚTLENÍ

Designovaná interiérová svítidla nabízejí mnohem více než jen světlo, nabízejí pohodu, eleganci a harmonii interiérového osvětlení. Tato světla mají hned několik zajímavých vlastností – nabízí nám i možnost relaxace, oddechu, mohou vyvolat vzpomínky nebo nás nechat přemýšlet u šálku večerní kávy o budoucnosti. Záleží jen na nás, jaké osvětlení zvolíme a jakou náladou se necháme inspirovat.

svitidla-009.JPGNové pojetí interiérového osvětlení sází na eleganci a jednoduchou krásu, která se bude vyjímat v každém obytném i společenském prostoru. Jednoduchost je jen zdánlivá – všechny lampy jsou vyrobeny z  vrstveného ručně foukaného opálového skla, montury pak z vysoce kvalitního dřeva, používaného na hudební nástroje nebo z nerez oceli. Každá jednotlivá lampa je jiná a přesto mají něco společného - všechny vytváří velmi příjemnou atmosféru a slouží jako krásný dekorativní  předmět.svitidla-009a.jpg

 

Vybrat si to správné světlo právě pro Váš interiér a náladu lze jednak z širokého nabídkového katalogu, pro ty odvážnější se nabízí unikátní možnost výroby lampy podle vlastního návrhu. Veškerou nabídku je přirozeně možné upravit rozměrově i barevně, záleží jen na Vás a Vašem vkusu.

 

Nechte se tedy unést nápady designerů a v klidu Vašeho domova vyberte tu pravou lampu k dovršení útulné a poklidné atmosféry místa, kam se všichni rádi vracíme. Věřte, budete okouzleni.

 

Zdroj:www.jaknakupovat.cz/kategorie/3865-designovana-interierova-svitidla--brokis.aspx  


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl