Romantika v koupelně – 1. díl

Romantika v koupelně – 1. díl

Kategorie: KOUPELNY

Koupelna je považována za jedno z nejintimnějších míst. Nejkrásnější však bývá důvěrnosti a soukromí sdílet ve dvou.



Odpovězte si na 5 otázek:

1) Kdy naposledy vám hlavu myl někdo jiný než vaše kadeřnice?
2) Umíte si vydrbat záda tak, aby vám to bylo příjemné a byla opravdu čistá?
3) Zvládnete při koupání lehkou masáž chodidel, šíje a zad?
4) Zabalil vás v poslední době někdo do nahřátého voňavého župánku nebo měkoučké osušky?
5) Napadají vás ve vaně úžasné myšlenky, chcete si popovídat o životě, sdílet radosti či starosti?

Pořiďte si koupelnu pro dva

Základem romantické koupelny je velká vana nebo prostorný sprchový kout s masážními tryskami, intimní osvětlení, spousta voňavé pěny a samozřejmě vaše drahá polovička. Ani při ranním spěchu se od miláčka nechcete odloučit, pak oceníte praktičnost dvou umyvadel nebo moderních dvojumyvadel. Máme hned několik inspirací, jak na to.

LuXXusní záležitost

Rohová vana LuXXus od firmy Villeroy&Boch přímo vybízí k mazlivé koupeli ve dvou. Nabízí spoustu místa a díky zvýšené zadní části nabízí optimální komfort při ležení i sezení. Při společných „hrátkách“ oceníte protiskluzové vlastnosti unikátního materiálu Quaryl, ze kterého je obří vana vyrobena. Pro ještě větší pocit luxusu je možno vanu doplnit o masážní systém nebo unikátní aromaterapii s efektem mlhy.

Koupelna

Masáž rozproudí tělo i smysly

V romantické koupelně by neměly chybět masážní trysky. Ať máte vanu nebo pouze sprchový kout, investovat do masážních systémů není plýtvání penězi. Vrátí se vám to nejen na lepším stavu, pokožky, svalů i mysli, jemná nebo intenzivní vodní masáž nahradí neúnavné prstíky maséra.

Voňavá náruč bublinek

Symbol vajíčka jako ochranné schránky, ve které vzniká veškerý život, fascinoval designéry z kanceláře Conran & Partners, kteří jeho oblé organické tvary dokázaly převést do koupelnové kolekce Aveo od Villeroy a Boch. Takřka neslyšitelný mechanizmus je klíčovým faktorom úspěchu whirlpool systémů Villeroy&Boch. Díky nové variantě - Air Royal Whisper systému je v současnosti možné nainstalovat na dno Quarylové vany až 24 miniaturních plochých vzduchových trysek, které nejen že nejsou téměř vidět, ale hlavně je při koupeli vůbec necítíte. Takzvaný „efekt šampaňského“, který trysky dokáží vyčarovat je dalším překvapením. Dalších deset trysek v okolí chodidel a zad vytváří dodatečný masážní a osvěžující efekt. Šest z nich je umístěných v zádové části vany a čtyři v okolí chodidel.

Koupel mezi růžemi

La Belle je nápaditá kolekce firmy Villeroy & Boch, která zdůrazňuje přechod mezi pohádkovou romantikou a moderním pojetím světa koupelen. Ucelená kolekce se skládá z umyvadlových variací, WC a bidetů, monumentálních van, koupelnového nábytku a kohoutkových baterií La Fleur.Výstavním kusem kolekce je masivní, a přesto na pohled křehká duo vana, která získala prestižní ocenění Red Dot za nevšední design. Díky netradičnímu tvaru a hlavně své velikosti (180x80 cm) zaručuje maximální požitek z koupele. Vestavná verze vany může být doplněna o patentovaný vířivkový systém neviditelných trysek Invisible Jets, které vyjedou ze stěn a dna vany pouze při spuštění systému, jinak zůstávají zcela skryty, aby nerušily její dokonalý tvar.

Spolu a přesto každý sám

Dvě umyvadla jsou zárukou pro bezproblémový chod domácnosti při ranním spěchu. Každý jistě ocení vlastní prostor v praktické skříňce. Nemusíte hledat lak na vlasy mezi holící pěnou a opotřebovanými žiletkami a vodu po holení nespletete s odlakovačem na nehty nebo konvalinkovou voňavkou.

Dvojumvyvadlo se hodí všude

Když bojujete s místem a přesto si chcete dopřát dostatečný komfort, pořiďte dvojumyvadlo. Designový kus se může stát výrazným středobodem vaší koupelny.

Koupelnová kolekce Subway od Villeroy & Boch představuje sebevědomou estetiku, minimalistický design a maximální funkčnost pro současnou generaci i mladé rodiny. Skříňky nabízeny v 5 odstínech: bílá, lesklá bílá nebo šedá, petrolejově modrá, Dub-grafitově šedý.

Nápadná závěsná umyvadla SUBWAY nabízí praktické výhody: výrazný široký okraj slouží jako odkládací plocha. Suchá a mokrá oblast jsou od sebe zřetelně odděleny. Navíc budete potřebovat pouze 10 % z původní doby na úklid, čistícího prostředku a vody, může za to revoluční povrchová úprava Ceramicplus, na které nezůstávají nečistoty. Lze instalovat jak samotné, tak i kombinovat s konzolou nebo se skříňkou.

Romantická koupelna

Memento New Glory - po všech stránkách nevšední dvojumyvadlo – minimalistický přímočarý design umyvadel Memento a jemný dekor „tón v tónu“ New Glory, který celku propůjčuje mimořádně vznešený a vytříbený charakter, s matným rostlinným motivem v bílé na lesklém bílém pozadí. extravagantní přírůstek značky Villeroy & Boch, který v sobě harmonicky spojuje puristický design a honosný dekor mimořádně úspěšné série obkladů New Glory.

Koupelna

Povrchní záležitost

Pokud chcete vaší koupelně dodat osobitý design a luxusní vzhled, postavte umyvadlo na desku, jen tak krásný tvar vynikne naplno. Oboustranná odkládací plocha se hodí pro dva i velkou rodinu. LOOP & FRIENDS se skrytým přepadem jsou vybaveny neuzavíratelným keramickým ventilem, který podtrhuje jednoduchost a eleganci křivek umyvadel Loop & Friends.

Světlo pro smyslnou koupel

Stmívací lustr, nejrůznější lampičky, svíčky, sklo a nábytek s integrovaným osvětlením a mnohé další. Čím více si dokážete pohrát s intimním nasvícením vaší koupelny, tím větší požitek a relaxace vám bude odměnou. Světlo vytváří emoce, podle našich potřeb potlačuje nebo zvýrazňuje tvary, ať už lidské nebo ty od mobiliáře.

Místo hříchu

Design nábytku City Life, který byl vyvinut ve spolupráci s Oliverem Conradem, okouzluje čistými liniemi, záměrně prostým výrazem a otevřenými, transparentními strukturami. Pro sérii City Life vyvinula firma Villeroy & Boch zcela jedinečný systém osvětlení, při němž se každý jednotlivý kus nábytku rozzáří v příjemném světle, které koupelně dodává na intimitě a Světlo zvýrazňuje tvary a kontrasty nábytku a prostor získává na smyslnosti a teple.
 

Koupelna


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 něco této koupelně chybí... - Autor: Danka 26. 4. 2011

     



bydleti.cz


Životní styl