Poznej svůj styl v koupelnách

Poznej svůj styl v koupelnách

Kategorie: KOUPELNY

naltrexone user reviews

naltrexone reviews

Současné trendy v koupelnách. 4 nerozluční mušketýři to jsou 4 styly pro vaši koupelnu. Téměř každý člověk v jednom ze 4 stylů poznat a najít koupelnu svých snů.



Současné koupelnové trendy vyzdvihují minimalistickou střídmost, okázalou zdobnost, přírodní tóny, vzory, technicistní design i jásavé barvy a praktičnost. Současní výrobci se snaží zavděčit všem a uspokojit každého zákazníka a trh je zaplavován neuvěřitelným množstvím různého zboží. Neexistuje univerzální vkus ani univerzální trendy. Světoznámá firma Villeroy & Boch se při vývoji a výrobě řídí 4 základními životními styly: klasickým, venkovským, městským a ležérním (Classic, Country, Metropolitan a Easy).

Do nich pak rozdělují výrobky všech svých výrobních sektorů: koupelny, kuchyně, obkladů a dlažeb i stolování. Podle více než 260letých tržních zkušeností by se měl téměř každý člověk v jednom ze 4 stylů poznat a najít koupelnu či kuchyni svých snů.

1/ Metropolitan – městský purismus pro sebevědomé

Méně je více. V případě metropolitního stylu to znamená čisté tvary, které efektivně kopírují požadovanou funkčnost. Městský styl dává svobodu nápadům. Cílem je vytvořit prostorný a osobitý vzhled. Jde o purismus, jemné umění minimalismu. Moderní, ale bez módních výstřelků. Prezentuje prostor jako unikátně estetické místo k životu.

koupelnaMinimalistická řada Memento firmy Villeroy & Boch patří k nejúspěšnějším koupelnovým kolekcím moderního městského stylu . Kromě klasické bílé je nově vyráběna také v experimentální lesklé černé nebo s exkluzivním květinovým ornamentem New Glory a New Glory Platinum. Elegantní lakovaný nábytek Memento s dýhou amazakoue nabízí geniální prvky, jakými jsou například dotyková výklopná dvířka a šuplíky.

Bez omezení pohybu - sprchový kout Squaro s ultra plochou vaničkou s úctyhodným rozměrem 170 x 80 cm a celoskleněnou zástěnou Walk-In. Vanička se dodává se v antracitové, krémové, šedé nebo bílé, tak aby maximálně splynul s dlažbou.

2/ Classic – luxus a zdobnost pro požitkáře

"Klasická kvalita je nadčasová. Formální znamenitost. Barvy, které harmonizují k dokonalosti. Krása a elegance, které ztvárnily minulou dobu.

Klasika překládá tradiční nápady a modely do moderního designu a moderního postoje tak, aby vytvářely současnou definici prestiže a dokonalosti. A splňuje nejvyšší požadavky z hlediska materiálu a designu. Pro tyto dvě věci, které se vyhýbají módě a následují svůj vlastní smysl pro styl."

koupelnaLa Belle - nádherná kolekce firmy Villeroy & Boch zdůrazňuje přechod mezi pohádkovou romantikou a moderním pojetím světa koupelen. Ucelená edice se skládá z umyvadlových variací, WC a bidetů, monumentálních van, koupelnového nábytku, zrcadel a kohoutkových baterií La Fleur. Podle přání zákazníka jednotlivé kusy mohou a nemusí být zdobeny romantickým ornamentem výhonků růžových poupat „La Rose“. Nádherná kolekce nábytku La Belle firmy Villeroy & Boch byla navržena ve stylu dámských budoárů a jen vzdáleně připomíná klasické vybavení koupelen. Interiér skříněk a šuplíků je vykládán vínovým sametem a skleněné poličky jsou zkrášleny decentním květinovým motivem. K dispozici je i sladěná vysoká skříň a různé závěsné skříňky pod umyvadlo, které jsou vybaveny velmi praktickou posuvnou přihrádkou v šuplíku a nedocenitelnými krabičkami na doplňky.

* Výstavním kusem pohádková kolekce La Belle firmy Villeroy & Boch je beze sporu masivní a přesto na pohled křehká duo vana, která v roce 2010 získala designové ocenění reddot design award winner. Díky netradičnímu tvaru a hlavně své velikosti (1800x800mm) zaručuje maximální požitek z koupele. Je vyrobena z exkluzivního protiskluzového materiálu Quaryl®. Vestavná vana může být doplněna vířivkou Whisper nebo Fitness, včetně patentovaného systému neviditelných trysek Invisible Jets, které vyjedou ze stěn a dna vany pouze při spuštění, jinak zůstávají zcela skryty (varianta chrom, champagn, bílá).

3/ Country – v náruči přírody

"Představte si sami sebe na procházce venku v přírodě. Barvy oblohy a země před Vašima očima. Vdechujete vůni letního dne. Příroda ve Vás probouzí touhu. Touhu po teplu, míru, harmonii. Country uspokojuje tuto touhu, přenesením přírody do domova: vytváří koupelny které jsou vyjmuty ze životního shonu. Oázy klidu, které si uchovávají přírodní vitalitu."

koupelnaSymbol vajíčka jako ochranné schránky, ve které vzniká veškerý život, fascinoval designéry z kanceláře Conran & Partners,kteří jeho oblé organické tvary dokázaly převést do koupelnové kolekce Aveo od Villeroy a Boch. Koupelna získává nový rozmě jako soukromý prostor, které nabízí ochranu a bezpečí, kde se člověk denně cítí jako znovuzrozený, a která mu dává příležitost odpočinout si od všedního dne. Koupelnová kolekce Aveo v sobě spojuje emocionalitu, funkčnost a vrcholnou estetiku a vytváří z koupelny útočiště, kde se nestydíme být sami sebou, být otevření a snad i trochu zranitelní.

4/ Easy – rodinná koupelna pro malé i velké

Každý den je speciální - věci nikdy nezůstávají na jednom místě. A někdy jsou ty nejjednodušší věci těmi nejlepšími, protože díky nim se zdá život méně jednotvárný. Ležérní styl vám nabízí tento pocit. Nekomplikované, praktické řešení pro každou situaci. Se svěžím dekórem a pozitivními barvami. S nápady, které každý den znovu potěší.

koupelnaKoupelnová kolekce Subway představuje sebevědomou estetiku, minimalistický design a maximální funkčnost pro současnou generaci i mladé rodiny. Díky výrazným barvám a přímočarému modernímu vzhledu vytváří hravou atmosféru. Skříňky nabízeny v 5 odstínech: bílá, lesklá bílá nebo šedá, Glossy White-Glossy Grey, Petrolejově modrá, Dub-grafitově šedý.Úspěch kolekce také spočívá v její mimořádně příznivé ceně. Úložný prostor v nábytkové sestavě Subway od Villeroy & Boch je přehledný, ať už jde o jakoukoli skříňku. Nápadná závěsná umyvadla lze instalovat jak samotné, tak i kombinovat s konzolou nebo se skříňkou. Subway nabízí i praktické výhody: výrazný široký okraj slouží jako odkládací plocha. Suchá a mokrá oblast jsou od sebe zřetelně odděleny. Navíc budete potřebovat pouze 10 % z původní doby na úklid, čisticího prostředku a vody, může za to revoluční povrchová úprava Ceramicplus, na které nezůstávají nečistoty.

Tip: vzpomínáme - „zrození moderní koupelny“

Koupelny ještě z šedesátých let byly sice praktické, ale nudné a bez nápadu. Teprve 1975 Luigi Colani navrhuje pro značku Villeroy & Boch revoluční barevnou kolekci sanitární keramiky, která se vyznačuje nejen odvážným designem, ale především dokonalou ergonomií. A začíná tak psát historii moderní koupelny – krásné a funkční.

„Příroda plus velké evropské dějiny: právě to považuji za duši naší značky, která existuje již přes 260 let,“ říká Kai Steffan, kreativní ředitel firmy Villeroy & Boch. „Demokratizovali jsme koupelnu, když jsme jako první ve střední Evropě začali vyrábět sanitární keramiku. Rozhodující měrou jsme se podíleli na tom, že zpod postele zmizel nočník – a že můžete dnes jíst z překrásného, finančně dostupného porcelánu!“ Od svého založení v roce 1748 tento evropský rodinný podnik vyrábí, inovuje a uvádí na trh keramické výrobky sloužící uvnitř a vně domu. Německá značka Villeroy & Boch je již po osmou generaci ve vlastnictví rodiny.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Vybavení koupelen - Autor: Míša 19. 10. 2011
 Koupelna - Autor: Maruna06 24. 10. 2011
 koupelna - Autor: Mirek Vích 26. 10. 2011
 koupelny  - Autor: PavlaN 15. 11. 2011

     



bydleti.cz


Životní styl