Jste z Brna a hledáte vybavení koupelny?

Jste z Brna a hledáte vybavení koupelny?

Kategorie: KOUPELNY

Koupelna je místem, kde dbáme o naši čistotu, po těžkém pracovním dni relaxujeme ve vaně nebo ráno věnujeme čas svému zevnějšku.



Rodina s malými dětmi je tu za svítání i večer pohromadě, zatímco odrůstající mládež je schopná „zabrat“ koupelnové území na dlouhý čas. K nelibosti ostatních členů domácnosti.

Když nastane ta správná chvíle pro budování či rekonstrukci koupelny, z hlediska jejího mnohostranného využití je dobré všechno důkladně promyslet. Zvážit, kdo koupelnu využívá, jaké bude vybavení a v neposlední řadě i její vzhled. V každém případě nezapomínejme na dostatek místa. Prostor kolem umyvadla, větší rozměr sprchového koutu, apod. Je dobré nechat si v tomto ohledu poradit. Pokud bydlíte v okolí města Brna, jste ve výhodě. Internetový e-shop Koupelny Pegas nabízí poradenství a kvalitní sortiment osvědčených výrobců za internetové ceny.

Jak správně uspořádat

Nemusíte si lámat hlavu, jak například uspořádat nový koupelnový nábytek. Na základě vaší poptávky společnost Koupelny Pegas zhotoví 3D vizualizaci, spočítá spotřebovaný materiál a zhotoví předběžnou kalkulaci. Zboží si vyzvednete osobně v Brně nebo vám bude dopraveno a odborně nainstalováno přímo do vaší budoucí koupelny. Potřebujete kompletní zhotovení nebo úplnou rekonstrukci? Žádný problém. Obložení stěn, položení dlažby, zapojení sprchového boxu, vany, baterií… Vše firma kvalitně realizuje. Je totiž specialistou téměř 20 let v oboru koupelny Brno.

Nový design vaší koupelny

Pryč jsou uniformní umývárny a umakartová koupelnová jádra v panelácích. Dopřejte sobě a svým blízkým příjemné prostředí koupelny. Dnes jsou nové trendy jak v designu, tak v použitých materiálech.

Koupelnový nábytek se vyrábí v zajímavých barevných kombinacích. Například umyvadlová skříňka SAPHO ZEUS z nabídky e-shopu působí až minimalisticky. V barvě černá-titan alu a s vhodně vybraným pozadím tmavých kachliček přírodního dekoru dodá vaší koupelně nadčasový vzhled. Místo pevně zabudovaných sprchových koutů jsou v oblibě zástěny bez dveří WALK IN LINE zhotovené z velkých skleněných tabulí. V dostatečně velké místnosti podtrhnou volný prostor koupelny Brno. Pro váš dobrý pocit a relaxaci jsou ideálním řešením.

Vyberte si v klidu své domácnosti svou budoucí novou koupelnu. Výhodné ceny, odborný přístup – to všechno má pro vás připraven internetový obchod společnosti Koupelny Pegas.

Jste z Brna a hledáte vybavení koupelny
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl