Mějte všechny slevy jako na dlani

Mějte všechny slevy jako na dlani

Kategorie: JAK UŠETŘIT

Hledání výhodných slev a akcí je někdy dřina. Snad každý pravý Čech rád bloudí po obchodech a hledá věci ve slevě.



Pokud vyrazíte do města za nákupy, tak už pravděpodobně tušíte, kde si můžete zakoupit hezké oblečení, nebo kde si můžete dát dobré jídlo. Co ovšem budete dělat, když se ocitnete v cizím městě? Snad každý se rád podívá za hezkými nákupy i dále něž jsou hranice jeho města, ale to obvykle obnáší ještě více nároků na čas, jelikož nevíte kam vyrazit.

Nyní je pro vás ovšem k dispozici aplikace, která je stvořená, aby vám vyhledala přesně to, co hledáte. Aplikace je unikátní v tom, že vám hledané místo zobrazí na mapě a následně vás tam také dovede. Jen si to představte, jste v cizím městě a máte hlad, zapnete aplikaci a zobrazí se vám nejvýhodnější možnosti, které se kolem vás nacházejí. Dále si jen zvolíte tu, která vás zaujme nejvíce a aplikace vás dovede přímo na místo, které hledáte.

akcehned.cz - geoshopping

Jedná se o senzační projekt aplikace, který si ve světě získal obrovskou popularitu, a nyní je dostupný i pro Čechy a to pod názvem AKCEHNED.CZ. Aplikaci si může stáhnout absolutně kdokoliv a hned po stažení ji můžete otestovat. Aplikace se nesoustředí pouze na obchody a na možnosti stravování, najdete tam úplně vše. Hledáte snad nějakou kulturní akci či možnost nočního povyražení? Tak pomocí aplikace vše najdete snadno a rychle. EMAK a Great Business jsou již známými pojmy na internetu a Radek Vilímek s Filipem Havranem se zasloužili o to, abyste se už nikdy nikde neztratili. Aplikace funguje jako GPS, které vám vyhledává nejkratší cestu za tím, co hledáte. Pokud si chcete usnadnit život, tak si stačí aplikaci táhnout do telefonu s androidem a rovnou ji vyzkoušet. Chtěli byste snad být také součástí projektu? Spolupracujte s námi a můžete uživatelům také zobrazovat své slevové akce a události, které chystáte.

Aplikaci stáhnete zde.

geoshopping

Zdroj:www.akcehned.cz
 

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 tak to je bomba. A hned.  - Autor: kupující 25. 1. 2014
 radnice v Praze 1 se vzbudila a platí vývoj - Autor: spotřebitel 1. 2. 2014
 radnice v Praze 1 se vzbudila a platí vývoj - Autor: spotřebitel 1. 2. 2014

     



bydleti.cz


Životní styl